Acasă Evenimente Polițiștii au confiscat o pușcă neletală din posesia unui bărbat în Ghizela,...

Polițiștii au confiscat o pușcă neletală din posesia unui bărbat în Ghizela, județul Timiș

155
0

 

La data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 5 Rurală Belinț au desfășurat o operațiune ce a condus la descoperirea unei situații ilegale în localitatea Ghizela, județul Timiș. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost depistat în posesia unei puști neletale, care era supusă autorizării.

Forțele de ordine au intervenit prompt și au confiscat arma pentru a o folosi ca probă în cadrul cercetărilor ulterioare. De asemenea, s-au inițiat măsuri legale în conformitate cu legislația în vigoare pentru a investiga și sancționa acest caz.

În acest context, a fost întocmit un dosar penal care vizează aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor.” Astfel, autoritățile acționează ferm pentru a preveni și contracara posesia ilegală a armelor neletale și pentru a menține siguranța comunității.

Acest incident subliniază importanța monitorizării și aplicării legilor referitoare la deținerea armelor, asigurând astfel un mediu mai sigur pentru toți cetățenii. Autoritățile își continuă eforturile de asigurare a ordinii și siguranței publice prin aplicarea strictă a reglementărilor în vigoare.

Articolul precedentA d𝐨𝐮𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐔𝐑 𝐚𝐝𝐮𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐕𝐚𝐢𝐩𝐚𝐧: 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 în 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐅𝐢𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 & 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 din Spania
Articolul următorRex, Câinele Istet, Salvat dintr-un Canal Atingând inima tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.