Acasă Economic Oportunitatea de Investiție: Închirierea unui Restaurant la Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”

Oportunitatea de Investiție: Închirierea unui Restaurant la Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”

56
0

 

 

Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” oferă o oportunitate unică pentru investitori și antreprenori în domeniul serviciilor de alimentație publică. Prin intermediul unei licitații publice deschise, aeroportul își propune să închirieze un spațiu destinat unui restaurant, situat la parterul clădirii administrative cu două nivele din incinta sa.

Licitația are loc la data de 15 noiembrie 2023, la ora 11:00, la sediul Aeroportului Internațional Timișoara “Traian Vuia” S.A.

Cu o contravaloare de garanție de participare de 3.000 de euro, această oportunitate de închiriere reprezintă un pas important pentru cei interesați să investească într-un restaurant într-un loc strategic.

Documentația necesară pentru participarea la licitație poate fi obținută gratuit de la sediul S.N. Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte și Achiziții Publice, sau prin transmiterea unei solicitări la adresele de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro. Data și ora limită de depunere a ofertelor sunt fixate pentru 15 noiembrie 2023, ora 10:00, la sediul aeroportului, Biroul Registratură.

Potențialii investitori pot obține informații suplimentare și clarificări cu privire la documentația de atribuire și desfășurarea licitației prin intermediul unei solicitări scrise transmise la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro. Această oportunitate oferă un mediu propice pentru dezvoltarea unei afaceri de succes într-un aeroport internațional cu un volum semnificativ de pasageri, ceea ce poate reprezenta un pas important în direcția succesului pentru investitori în domeniul restaurantelor.

Articolul precedentPrimarul Comunei Giroc clarifică situația clădirilor ce urmează să fie demolate
Articolul următor“Modificări fiscale majore în domeniul imobiliar: Cum se schimbă TVA-ul pentru locuințe în 2024”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.