Acasă Evenimente Festivalul District23 din Timișoara, Nominalizat la European Feastival Awards

Festivalul District23 din Timișoara, Nominalizat la European Feastival Awards

426
0

 

 

District23, cel mai mare festival organizat în cadrul programului “Timișoara Capitală Europeană a Culturii”, care a avut loc vara aceasta pe Aerodromul Cioca, primește o nominalizare de prestigiu la European Feastival Awards, la categoria “Best Medium-Sized Festival”.

Această nominalizare este o recunoaștere a eforturilor și a dedicării echipei care a făcut posibil acest eveniment impresionant. Organizat în cadrul programului “Timișoara Capitală Europeană a Culturii”, District23 a oferit publicului său o experiență culturală și artistică remarcabilă, plină de muzică, artă și bucurie.

Pentru Direcţia de Prestări Servicii Timiş, a fi gazda unui astfel de eveniment care a depășit orice așteptări și care a oferit Timișoarei o vizibilitate europeană reprezintă o adevărată onoare. District23 a fost un punct culminant în programul cultural al Timișoarei și a demonstrat potențialul orașului de a fi un centru cultural european vibrant.

Faptul că District23 a fost nominalizat la categoria “Best Medium-Sized Festival” în cadrul European Feastival Awards arată că acest festival a reușit să se ridice la standardele înalte ale evenimentelor culturale de acest tip din Europa. Acesta este un motiv de mândrie pentru Timișoara și pentru toți cei implicați în organizarea și desfășurarea acestui eveniment impresionant.

Pentru a sprijini District23 și a-i acorda votul tău, te invităm să accesezi link-ul din secțiunea comentarii și să susții acest festival care a adus atâta bucurie și diversitate culturală în inima Timișoarei. Acesta este un mod de a arăta recunoștința noastră față de echipa care a făcut posibilă această experiență culturală memorabilă.

Articolul precedentOportunitate de Carieră: Societatea de Transport Public Timișoara Caută Electricieni Dedicați
Articolul următorCUPA LIBERTĂȚII – memorial Vasile Balmuș 11 noiembrie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.