Acasă Evenimente “Balul Seniorilor 2023″ din Giarmata: O Seară de Neuitat cu Artiști de...

“Balul Seniorilor 2023″ din Giarmata: O Seară de Neuitat cu Artiști de Talie

265
0

 

 

Cetățenii pensionari din Giarmata și Cerneteaz se pregătesc pentru un eveniment deosebit în cadrul comunității lor – “Balul Seniorilor 2023”. Această seară specială va aduce împreună artiști talentați, muzică bună și momente de bucurie pentru toți cei prezenți.

Printre artiștii care vor susține acest eveniment se numără Vasile Conea, Remus Vălungan, Retro Band și Ansamblul Sânziene Bănățene. Acești artiști talentați promit să ofere un spectacol memorabil, plin de muzică de calitate și momente de distracție.

“Balul Seniorilor 2023” are ca scop să aducă bucurie și distracție în rândul comunității pensionarilor din Giarmata și Cerneteaz. Evenimentul este o ocazie de a celebra experiența și înțelepciunea acestor cetățeni care au contribuit la dezvoltarea comunității. Prin organizarea acestui eveniment, se recunoaște importanța lor și se oferă o seară specială de divertisment.

Accesul la “Balul Seniorilor 2023” se va face doar pe bază de invitație, pentru a asigura că toți cei care doresc să participe au loc. Pentru mai multe informații sau pentru a vă înscrie la acest eveniment, puteți contacta colegul nostru, Andrei Vieriu, la numărul de telefon 0731007657.

Evenimentul va avea loc la Sala de Sport din Giarmata, în data de 12 noiembrie, începând cu ora 17:00. Este o ocazie unică de a petrece timp în compania celor dragi și de a sărbători viața într-un mod plin de bucurie și muzică minunată.

“Balul Seniorilor 2023” promite să fie o seară de neuitat, în care comunitatea se adună pentru a celebra și onora contribuția valoroasă a pensionarilor la viața orașului Giarmata. Așteptăm cu drag acest eveniment special și suntem siguri că va aduce zâmbete pe fețele tuturor participanților.

Articolul precedentCUPA LIBERTĂȚII – memorial Vasile Balmuș 11 noiembrie 2023
Articolul următorWeekend-ul prieteniei dintre om și câine: discuții cu specialiști chinologi și târg de adopții, în Iulius Gardens

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.