Acasă Evenimente “Un Pas Important în Viața lor” – Sergent Major Florin Moldovan și...

“Un Pas Important în Viața lor” – Sergent Major Florin Moldovan și Agent Principal Denisa Istoc S-au Căsătorit

141
0

 

Astăzi, sărbătorim o hotărâre semnificativă luată de doi colegi excepționali, care au ales să își unească destinele și să meargă mână în mână într-o nouă etapă a vieții lor. Sergent major Florin Moldovan, un dedicat pompier al Secției Sânnicolau Mare, și agent principal Denisa Istoc, un angajat al Poliției de Frontieră la Sectorul de Frontieră Sânnicolau Mare, au spus “DA!” hotărât, într-o ceremonie emoționantă desfășurată în fața stării civile din oraș.

Această nuntă este rezultatul a patru ani de relație, timp în care Florin și Denisa au împărțit multe momente frumoase și au crescut împreună. Prin această hotărâre de a-și uni destinele, ei sărbătoresc nu doar iubirea lor, ci și angajamentul lor față de o viață în comun. În calitatea lor de profesioniști dedicați în domeniul serviciilor publice, sunt pregătiți să formeze nu doar o familie minunată, ci și o echipă remarcabilă, în cazul unor situații operative comune.

Ce aduce un plus de semnificație acestei povești este faptul că socrul mare, cunoscut de mulți, este pompier și servește la aceeași subunitate ca și Florin. Acest aspect a adus și mai multă unitate în rândul celor prezenți la nuntă, care au simțit împreună emoțiile acelei zile speciale.

Familia, prietenii și colegii au fost aproape de Florin și Denisa, oferindu-le sprijin și împărtășind bucuria acestei noi etape din viața lor. Cu urări călduroase și gânduri pozitive, le dorim cuplului fericire, reușite profesionale și multe motive de zâmbete în fiecare zi a căsniciei lor. Viața le va oferi provocări, dar cu iubirea lor profundă și sprijinul reciproc, sunt pregătiți să înfrunte orice obstacole care le ies în cale.

Felicitări, Florin și Denisa! Să aveți o casă de piatră și o viață plină de iubire și bucurii!

Articolul precedentLeonardo Cascio: Portarul de Amatori care jonglează între Munca de Salubritate și Visul Fotbalistic
Articolul următorIncident la Bordul unui Zbor Wizz Air: Pasagerii plecați spre Dubai au făcut cale întoarsă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.