Acasă Social Polițiștii Rutieri Acționează împotriva Depășirii Limitelor Legale de Viteză

Polițiștii Rutieri Acționează împotriva Depășirii Limitelor Legale de Viteză

200
0

 

În data de 28 octombrie 2023, între orele 14:00 și 22:00, polițiștii rutieri din județul Timiș, sub coordonarea Serviciului Rutier Timiș, au desfășurat o operațiune pentru a identifica conducătorii auto care nu respectă limitele legale de viteză pe principalele artere ale județului.

În timpul acestei acțiuni, au fost supravegheate peste 220 de autovehicule, iar rezultatele au fost impresionante: polițiștii au aplicat un număr de 216 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 71.340 de lei. Dintre acestea, 150 de sancțiuni au fost date pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Pe parcursul operațiunii, au fost efectuate 150 de teste cu aparatul etilotest și 14 teste cu aparatul drugtest.

Rezultatele nu s-au oprit aici, deoarece polițiștii au reținut 16 permise de conducere. Din acestea, 8 au fost retrase din cauza vitezei excesive, 6 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și 1 din cauza conducerii sub influența alcoolului. În plus, 2 certificate de înmatriculare au fost retrase în cadrul acestei operațiuni.

Această acțiune demonstrează hotărârea polițiștilor rutieri de a combate nerespectarea limitelor de viteză și de a asigura siguranța rutieră. Ei vor continua să acționeze pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze ale accidentelor de circulație, asigurând astfel un mediu mai sigur pe șosele.

Articolul precedentFrancis Ngannou nu a obținut victoria oficială împotriva lui Tyson Fury
Articolul următorUngaria Interzice Accesul Adolescentilor la Expozitia World Press Photo – din cauza curcubeului LGBT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.