Acasă Evenimente Leonardo Cascio: Portarul de Amatori care jonglează între Munca de Salubritate și...

Leonardo Cascio: Portarul de Amatori care jonglează între Munca de Salubritate și Visul Fotbalistic

279
0

 

Într-o zi obișnuită, la ora 5 dimineața, te-ai putea aștepta să-l găsești în spatele unei mașini de gunoi, făcându-și treaba, dar Leonardo Cascio este departe de a fi obișnuit. La 22 de ani, acest tânăr talentat este portarul echipei de amatori Belisia Bilzen din Belgia, dar viața lui de zi cu zi îl poartă pe un alt drum, la o firmă de salubritate.

Leonardo Cascio este exemplul perfect al pasiunii pentru fotbal și a muncii oneste. Într-o zi obișnuită, el începe la ora 4.30 dimineața, pregătindu-se pentru o zi de muncă la firma de salubritate. Însă viața lui de fotbalist nu se oprește acolo. În aceeași zi, la ora 20:00, îl găsești pe terenul de fotbal, jucând pentru echipa sa într-un meci important de Cupa Belgiei pe Ghelamco Arena, stadionul lui Gent.

Chiar dacă rezultatul partidei nu a fost în favoarea echipei sale, Belisia Bilzen pierzând cu 0-4, această zi va rămâne pentru totdeauna în amintirea lui Leonardo Cascio și a coechipierilor săi. Cu o atitudine remarcabilă, tânărul portar a declarat: “Este cea mai frumoasă experiență pe care o poți avea pentru cineva de nivelul nostru! În ciuda golurilor încasate, cred că a fost un meci bun pentru mine. Nu-mi pasă de înfrângere, distracția este ceea ce a contat pentru mine.”

Leonardo Cascio demonstrează că pasiunea și determinarea pot merge mână în mână cu o muncă obișnuită. Efortul său de a jongla între muncă și fotbal este cu adevărat inspirațional, iar povestea sa reprezintă un exemplu de curaj și devotament pentru toți cei care își urmăresc visurile, indiferent de obstacolele care li se ivesc în cale.

sursa foto : lunga si pe-a doua

Articolul precedentUngaria Interzice Accesul Adolescentilor la Expozitia World Press Photo – din cauza curcubeului LGBT
Articolul următor“Un Pas Important în Viața lor” – Sergent Major Florin Moldovan și Agent Principal Denisa Istoc S-au Căsătorit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.