Acasă Sport Cupa Satelor: Comuna Știuca Se Clasifică pe Primul Loc

Cupa Satelor: Comuna Știuca Se Clasifică pe Primul Loc

123
0

 

Cu pasiunea pentru fotbal la inimă, comunitatea locală din Giarmata a fost martora unui eveniment sportiv deosebit în cadrul Cupei Satelor. Competiția a adus împreună echipele din câteva comune vecine, oferind un prilej de bucurie și spirit sportiv în această toamnă.

Rezultatele au fost încurajatoare, iar echipa din Giarmata s-a dovedit a fi o forță de luat în seamă pe teren. Cu victorii semnificative în meciurile împotriva Cărpiniș și Liebling, echipa din Giarmata a arătat determinare și pasiune pentru fotbal. Chiar dacă au suferit o înfrângere cu echipa din Știuca, această competiție a demonstrat că fotbalul este mai mult decât doar scoruri, este despre experiența jocului și bucuria de a juca împreună.

În final, comuna Știuca s-a clasat pe primul loc, demonstrând calități remarcabile pe teren. Cu toate acestea, comuna Giarmata nu a fost departe și s-a clasat pe locul al doilea, cu o prestație de invidiat.

Felicitări nu doar echipelor, ci și tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea Cupei Satelor. Acest eveniment a adus împreună comunitățile locale, a oferit o platformă pentru a promova sportul și spiritul de echipă și, mai presus de toate, a adus bucurie copiilor implicați. Fiecare meci a fost o ocazie pentru tineri să își arate abilitățile și să se bucure de pasiunea pentru fotbal.

Această competiție a fost doar începutul, iar primele două echipe, comuna Știuca și comuna Giarmata, au obținut calificarea pentru a juca în primăvara anului viitor cu primele două echipe din grupa cealaltă. Cu siguranță, aceste meciuri vor aduce și mai multă emoție și competiție. Este un moment de mândrie pentru toată comunitatea, iar toți cei implicați merită felicitările noastre. Bravo copiilor și tuturor celor care au susținut acest eveniment minunat! #CupaSatelor #Fotbal #Comunitate

 

⚽️Rezultate “CUPA SATELOR”:⚽️

– Giarmata – Cărpiniș 2-0
– Giarmata – Liebling 3-0
– Giarmata – Știuca 0-1
– Giarmata – Șag 1-0

Clasament final :
1. Comuna Știuca
2. Comuna Giarmata🤍💙
3. Comuna Șag
4. Comuna Liebling
5. Comuna Cărpiniș

 

Articolul precedentIncident la Bordul unui Zbor Wizz Air: Pasagerii plecați spre Dubai au făcut cale întoarsă!
Articolul următorAnsamblurile Maghiar Margaretta și Bulgăresc Vince Strălucesc la Festivalul Etniilor din Caraș Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.