Acasă Evenimente Vernisajul Expoziției de Pictură cu Cătălina Crainic și Mihaela Horga: Culoare și...

Vernisajul Expoziției de Pictură cu Cătălina Crainic și Mihaela Horga: Culoare și Emoție la Muzeul Național al Banatului

227
0

 

În data de 25 octombrie, a avut loc un eveniment cultural deosebit la Muzeul Național al Banatului, unde arta s-a unit cu emoția în cadrul vernisajului Expoziției de pictură susținută de artistele Cătălina Crainic și Mihaela Horga. Această expoziție a fost o ocazie pentru public să exploreze două viziuni artistice distincte, care au adus laolaltă culori și forme captivante.

Temele abordate în lucrările prezentate au avut un caracter profund și variat. Cătălina Crainic a explorat în picturile sale “Incununările Sufletești,” aducând în prim-plan subiecte legate de esența umană și experiențele interioare. Pe de altă parte, Mihaela Horga a prezentat “Structuri Arhitectonice,” o serie de lucrări care explorează liniile și formele din arhitectură sub o perspectivă artistică.

Evenimentul a fost onorat de prezența profesorului universitar doctor Ioan Iovan, un critic de artă recunoscut, care a avut cuvântul de deschidere în cadrul vernisajului. Într-o atmosferă plină de anticipare, vizitatorii au fost întâmpinați cu un moment muzical emoționant susținut de Romina Onisor, masterandă la Universitatea de Vest, Facultatea de Muzică și Teatru, și Tabea Bebeșelea, studentă la aceeași facultate, sub îndrumarea conf. univ. dr. Roxana Ardeleanu.

Lucrările expuse la această expoziție au transmis cu succes emoția și pasiunea artistelor. Cu stiluri diferite, Cătălina Crainic și Mihaela Horga s-au completat reciproc, creând o experiență vizuală bogată în culori și forme. Această expoziție a oferit o oportunitate unică de a intra în lumea creativă a acestor două artiste talentate și de a experimenta arta într-un mod inedit.

Expoziția poate fi vizitată la etajul 1 al Bastionului Maria Theresia din cadrul Muzeului Național al Banatului în perioada 25 octombrie – 08 noiembrie. Este o ocazie pe care iubitorii de artă nu ar trebui să o rateze, oferindu-le posibilitatea de a descoperi și de a se conecta cu universul artistic al Cătălinei Crainic și Mihaelei Horga.

Articolul precedentUn gest caritabil cu impact: Prima ediție a Festivalului Recoltelor din Giroc
Articolul următorTimișoara în ochii celor de la New York Times: Un Oraș Autentic și Plin de Viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.