Acasă Evenimente Modificări importante pentru linia 13 a transportului public din Timișoara

Modificări importante pentru linia 13 a transportului public din Timișoara

79
0

 

Într-un efort de a asigura siguranța și confortul călătorilor, societatea de transport public din Timișoara anunță două modificări semnificative ce vor intra în vigoare în curând.

**1. Relocarea stației de capăt a liniei 13**

Cu scopul de a optimiza serviciul de transport și de a asigura o călătorie sigură pentru toți pasagerii, stația de capăt a liniei 13, situată în proximitatea Hotelului Timișoara, va fi relocată. Noua stație de capăt va fi în zona Piața 700, în apropierea Spitalului Militar. Această schimbare intră în vigoare pentru a îmbunătăți accesibilitatea și comoditatea pentru călători, făcând transportul public mai eficient.

**2. Program special de transport pentru o săptămână**

Începând de luni, 30 octombrie 2023, și pentru o perioadă de o săptămână, mijloacele de transport operate de Societatea de Transport Public Timișoara vor respecta un program special, asemănător celui de vacanță. Această măsură are ca scop adaptarea programului de transport la cerințele specifice ale acestei perioade, asigurând în continuare servicii de calitate călătorilor.

Aceste modificări sunt luate în considerare pentru a îmbunătăți experiența de călătorie a oamenilor și pentru a se asigura că transportul public rămâne un mod convenabil și sigur de a călători în Timișoara. Conducerea societății de transport încurajează pasagerii să fie la curent cu aceste schimbări și să le respecte pentru o călătorie eficientă și fără evenimente neplăcute.

Articolul precedentNicolae Robu NU a vrut să circulăm cu 130km/h în orașul Timișoara!
Articolul următorUn gest caritabil cu impact: Prima ediție a Festivalului Recoltelor din Giroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.