Acasă Evenimente Parada Bostanilor de Toamnă – Ediția a IV-a: Creativitate și Distracție pentru...

Parada Bostanilor de Toamnă – Ediția a IV-a: Creativitate și Distracție pentru Copii

117
0

 

 

Se apropie momentul așteptat de toți copiii din Giarmata și Cernăteaz – Parada Bostanilor de Toamnă, ediția a IV-a! Cu tradiție deja, acest eveniment aduce zâmbete pe fețele micuților și stârnește imaginația în fiecare an. Anul acesta, parada va avea loc joi, 26 octombrie 2023, începând cu ora 18, la Căminul Cultural din Giarmata.

Evenimentul este deschis tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, care sunt invitați să-și pună imaginația la treabă și să participe la paradă. Aici sunt câteva reguli de bază pentru a te alătura distracției:

**1. Creează-ți propriul costum toamnatic:** Organizatorii apreciază costumele pozitive, creative și pline de imaginație. Copiii sunt încurajați să creeze costume unice și distractive, și să se abțină de la personaje negative sau de speriat.

**2. Adu-ți propriul bostan:** Fiecare participant este rugat să aducă cu el un bostan. Acesta va fi biletul de intrare la eveniment și va contribui la umplerea scenei paradei cu bostani.

**3. Defilează cu mândrie:** Fiecare participant va avea ocazia să defileze în fața tuturor prezentându-și costumul și bostanul.

Nu doar distracție și bucurie vor fi la paradă, ci și premii! Există trei categorii de premii, iar câștigătorii vor primi vouchere Dechatlon în valoare de 200 sau 400 de lei.

Participarea este gratuită, dar este necesară înregistrarea copiilor până la data de 24 octombrie 2023 pentru a asigura siguranța tuturor. Puteți înregistra copiii aici: [Formular de Înregistrare](https://forms.gle/L5KNke6aht1LCyGTA).

Parada Bostanilor de Toamnă este un eveniment de neuitat care aduce împreună copiii, părinții și comunitatea într-o atmosferă plină de veselie și creativitate. Partenerii evenimentului sunt Primăria Comunei Giarmata și Școala Gimnazială Giarmata, care contribuie la organizarea acestei tradiții frumoase. Așadar, pregătiți-vă costumele și bostanii și să ne bucurăm de o toamnă plină de distracție!

Articolul precedentTragedia lui Horia Chiva Deschide Calea pentru Modificări Legale în Dreptul Penal
Articolul următorBiciclist Depistat cu Substanțe Interzise la Becicherecu Mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.