Acasă Social Fotbalist de 64 de milioane de euro! Sandro Tonali, Fost Jucător al...

Fotbalist de 64 de milioane de euro! Sandro Tonali, Fost Jucător al AC Milan, Suspendat din Fotbal pentru Jocuri de Noroc.

188
0

 

 

Sandro Tonali, cunoscut fost mijlocaș al lui AC Milan, care a semnat recent cu Newcastle United, a primit o suspendare de zece luni din fotbal, ca urmare a încălcării reglementărilor italiene privind jocurile de noroc. Anunțul a fost făcut de Federația Italiană de Fotbal (FIGC), marcând un moment important în cariera fotbalistului.

Această decizie drastică a venit ca rezultat al încălcării reglementărilor italiene, care interzic fotbaliștilor profesioniști să parieze pe meciuri din competițiile organizate de FIFA, UEFA și Federația Italiană. Pedeapsa maximă pentru astfel de încălcări poate ajunge la trei ani de suspendare, dar acest caz a avut o nuanță importantă. Sandro Tonali și-a recunoscut vina și a cooperat pe deplin cu anchetatorii italieni.

Potrivit declarațiilor agentului său, Tonali a dezvăluit că a dezvoltat o dependență de jocurile de noroc, fapt ce a condus la această situație nefericită. Acordul de suspendare prevede că fotbalistul va trece printr-un proces de “dezintoxicare” care se va întinde pe o perioadă de opt luni. Această măsură are drept scop ajutarea sa să depășească problema legată de jocurile de noroc.

Sandro Tonali, în vârstă de 23 de ani, s-a transferat la Newcastle United în vara acestui an pentru impresionanta sumă de 64 de milioane de euro, potrivit site-ului specializat transfermarkt.com. Acest transfer l-a plasat în centrul atenției fotbalului internațional, dar problema jocurilor de noroc a umbrit rapid cariera sa în acest nou club.

În contextul acestui caz, el a părăsit recent lotul naționalei de fotbal a Italiei, ca urmare a declanșării anchetei și a recunoașterii sale a parierii pe meciuri, inclusiv cele în care a evoluat pentru AC Milan. Cu toate acestea, expertiza sa fotbalistică și abilitățile unice vor fi, cu siguranță, așteptate la revenirea sa pe teren după perioada de suspendare, oferindu-i o șansă de reabilitare și de revenire în fotbalul de performanță.

Articolul precedentAcțiuni pentru Siguranța Rutieră pe Autostrada A1 Deva-Nădlac
Articolul următorHalloween Kids Party, la Iulius Town: petrecere tematică, parada costumelor, face painting și ateliere de creație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.