Acasă Evenimente Sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe din Satchinez: O Invitație la Comuniune și Tradiție

Sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe din Satchinez: O Invitație la Comuniune și Tradiție

176
0

 

 

Într-un colț pitoresc al județului Timiș, comuna Satchinez se pregătește pentru un eveniment special, o sărbătoare ce aduce în prim-plan valorile spirituale și tradiționale ale comunității. Primăria și Consiliul Local Satchinez au plăcerea de a vă invita să luați parte la hramul Bisericii Ortodoxe din această minunată localitate în data de joi, 26 octombrie 2023.

Această zi de sărbătoare va fi marcată de un program plin de semnificație și bucurie, care aduce împreună comunitatea locală într-o comuniune spirituală unică. Slujba religioasă se va desfășura la biserica ortodoxă din Satchinez, începând cu orele 10 dimineața și se va încheia la ora 12. Aceasta este o ocazie de a ne conecta la valorile noastre spirituale, de a ne ruga și de a reflecta asupra tradițiilor care ne definesc.

După slujbă, la ora 15, comunitatea se va aduna pentru momentul tăierii colacului, o tradiție ce marchează ocazia într-un mod dulce și autentic. Această parte a sărbătorii reprezintă un moment de bucurie și comuniune, unde oamenii se întâlnesc, împărtășesc pâine și se simt parte a unei comunități unite.

Petrecerea va continua într-o atmosferă festivă și plină de bucurie la căminul cultural din Satchinez, începând cu ora 19:00. Aici, solistul vocal Petrică Irimică Miulescu și formația sa vor întreține atmosfera cu muzică autentică și ritmuri ce vor încânta inimile tuturor celor prezenți.

Această sărbătoare este o ocazie minunată de a experimenta frumusețea și bogăția tradițiilor locale, de a se simți parte dintr-o comunitate unită prin credință și obiceiuri autentice. Este un moment de reînnoire spirituală și de bucurie, care aduce oamenii împreună în spiritul comunității.

Primăria și Consiliul Local Satchinez vă așteaptă cu drag să luați parte la această sărbătoare deosebită, să vă bucurați de momentele de liniște și rugăciune la biserica ortodoxă, să gustați din colacul tradițional și să vă alăturați petrecerii de seară. Sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe din Satchinez este un eveniment special care vă așteaptă să participați și să creați amintiri frumoase alături de comunitatea locală.

Articolul precedentPrimarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, se întâlnește cu cetățenii pentru a discuta problemele locale
Articolul următorZeci de pițigoi morți la Timișoara! Vezi Video!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.