Acasă Evenimente Teatru pentru Conștientizare: Asociația Stindart prezintă piesa “Dumnezeu nu se uita la...

Teatru pentru Conștientizare: Asociația Stindart prezintă piesa “Dumnezeu nu se uita la meciuri” în lupta împotriva dependenței de pariuri sportive

136
0

 

 

Asociația Stindart, în colaborare cu regizorul Traian Şoimu și dramaturgul Teo Spătaru, vă invită la o seară specială de teatru, în cadrul proiectului lor inspirat, “Pariez că îți pasă!”. Evenimentul va marca debutul piesei “Dumnezeu nu se uita la meciuri,” o producție artistică care se adresează unei probleme semnificative în societate – dependența de pariuri sportive, în special printre tinerii elevi și studenți.

Această inițiativă culturală și socială are ca obiectiv principal conștientizarea riscurilor asociate dependenței de jocurile de noroc, cu accent pe pariurile sportive, care devin tot mai populare, în special în rândul tinerilor. Piesa “Dumnezeu nu se uita la meciuri” se concentrează pe această temă brizantă, punând sub lupă povestea unui tânăr și modul în care această formă de dependență îi influențează viața.

Evenimentul va avea loc în data de 25 octombrie 2023, începând cu ora 18:00, în sala Aula Magna a Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara (USVT). După vizionarea piesei, publicul va avea ocazia să participe la discuții libere cu dramaturgul Teo Spătaru și cu Mariana Iridon, psiholog de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din Timișoara. Aceste dezbateri vor oferi oportunitatea de a explora în profunzime subiectele ridicate în piesă și de a înțelege mai bine impactul dependenței de pariuri sportive asupra individului și societății.

Pentru a completa experiența teatrală, interpretarea actorilor Geza Aszalos, Bogdan Spiridon și Jasmina Mitrici va fi susținută de muzica lui Petre Ionuțescu, creând astfel o atmosferă unică și emoționantă pentru spectatori.

Intrarea la acest eveniment este gratuită, iar organizatorii așteaptă un public cât mai numeros pentru a sprijini această cauză importantă. Proiectul “Pariez că îți pasă!” este inclus în programul de finanțare “Impuls în comunitate,” finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, arătând astfel angajamentul comunității locale pentru abordarea acestei probleme.

Asociația Stindart și partenerii lor sunt hotărâți să sensibilizeze și să educe publicul cu privire la efectele negative ale dependenței de pariuri sportive. Prin intermediul artei și a dialogului, speră să contribuie la crearea unei comunități mai sănătoase și conștiente de riscurile pe care această dependență le implică.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă bucurați de piesa de teatru “Dumnezeu nu se uita la meciuri” și să sprijiniți acest demers important prin prezență și participarea activă la discuții. Este o ocazie de a reflecta asupra unei probleme care afectează din ce în ce mai multe persoane în zilele noastre.

Articolul precedentAvertisment de Ultimă Oră pentru Studenții cu Pensii de Urmăș: Termenul de Prezentare a Documentelor se Încheie Mâine
Articolul următorConfiscare de Material Lemnos și Conducere Sub Influensa Băuturilor Alcoolice: Operațiunile Poliției din 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.