Acasă Evenimente Confiscare de Material Lemnos și Conducere Sub Influensa Băuturilor Alcoolice: Operațiunile Poliției...

Confiscare de Material Lemnos și Conducere Sub Influensa Băuturilor Alcoolice: Operațiunile Poliției din 23 Octombrie

82
0

 

În data de 23 octombrie, polițiștii din județul Timiș au desfășurat două acțiuni distincte care au condus la confiscarea de material lemnos și la reținerea unui șofer pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Prima operațiune a avut loc în jurul orei 17:00, când polițiștii de la Secția 6 Rurală Găvojdia au oprit o autoutilitară pe DJ 681, în localitatea Criciova. Șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, transporta o cantitate de 2,90 metri cubi de material lemnos din specia fag, dar nu deținea documente de proveniență pentru acesta. În urma constatării, șoferul a fost sancționat contravențional conform articolului 19, alineatul 1, litera a, din Legea 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Ana Lugojana.

A doua intervenție a polițiștilor a avut loc în jurul orei 15:30, când polițiștii de la Secția 9 Rurală Jebel au oprit pentru control un autoturism pe DJ 592 B. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost supus unui test cu aparatul de alcooltestare, rezultând o valoare de 1,18 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Aceasta depășea cu mult limita legală. În urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Aceste două operațiuni desfășurate de poliția din județul Timiș reprezintă eforturile constante pentru menținerea ordinii și siguranței pe drumurile publice, precum și pentru protejarea resurselor naturale, cum ar fi lemnul. Este important ca toți șoferii să respecte regulile de circulație și să nu conducă sub influența alcoolului pentru a evita incidente grave pe drumuri.

Articolul precedentTeatru pentru Conștientizare: Asociația Stindart prezintă piesa “Dumnezeu nu se uita la meciuri” în lupta împotriva dependenței de pariuri sportive
Articolul următorAndrei Șchiop – Campion neînvins în Taekwon-do I.T.F. la Cupa României 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.