Acasă Sport Andrei Șchiop – Campion neînvins în Taekwon-do I.T.F. la Cupa României 2023

Andrei Șchiop – Campion neînvins în Taekwon-do I.T.F. la Cupa României 2023

54
0

 

 

Andrei Șchiop din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara, demonstrează un angajament impresionant pentru arte marțiale de peste 22 de ani. În fiecare an, el se remarcă prin participarea sa la Cupa României de Taekwon-do I.T.F., iar anul acesta nu a făcut excepție. Competiția, desfășurată în perioada 20-22 octombrie la Arad, a adunat 773 de sportivi din întreaga țară.

Andrei a reușit să cucerească locul I în categoria “luptă old boys” la +75 kg și +35 ani, câștigând toate cele trei meciuri disputate. Acesta și-a reconfirmat titlul de campion obținut în competiția de anul trecut, care a avut loc la Baia Mare. Realizarea sa este una remarcabilă, și îl felicităm din toată inima pentru perseverența și spiritul său de luptător exemplar.

Andrei Șchiop reprezintă un exemplu de dedicare și determinare în lumea artelor marțiale, iar performanța sa la Cupa României 2023 ne inspiră cu adevărat. Îi urăm cât mai multe victorii în viitor și suntem mândri să avem un campion în rândul nostru.

Articolul precedentConfiscare de Material Lemnos și Conducere Sub Influensa Băuturilor Alcoolice: Operațiunile Poliției din 23 Octombrie
Articolul următorPrimarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, se întâlnește cu cetățenii pentru a discuta problemele locale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.