Acasă Evenimente Descoperă Tunisia la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara...

Descoperă Tunisia la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara în cadrul programului acțiuni culturale@UMFT

159
0

 

 

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara deschide porțile către o lume fascinantă de cultură și diversitate prin intermediul programului său acțiuni culturale@UMFT.

În cadrul acestei inițiative captivante, un eveniment special intitulat “Topos” va oferi oportunitatea de a explora și de a înțelege Tunisia, o țară cu o bogată moștenire culturală.

Această întâlnire interculturală propune o incursiune în inima Tunisiei, unde participanții vor avea șansa de a cunoaște mai bine cultura și experiențele locale. Prin intermediul poveștilor și relatărilor nativilor, veți avea ocazia de a descoperi farmecul și unicitatea acestei țări de basm. De asemenea, evenimentul va promova dialogul autentic și multiculturalismul, încurajând participanții să privească lumea dintr-o perspectivă diferită.

Evenimentul Topos va avea loc în data de 30 octombrie 2023, începând cu ora 18:30, în clădirea Poșta Mare de pe strada Cicio Pop, nr. 2, sala LMP. Această ocazie specială este organizată de către conf. dr. Diana Boc-Sînmărghițan, care va ghida participanții în explorarea fascinantă a culturii tunisiene.

Pentru a participa la acest eveniment, este recomandabil să vă înregistrați în prealabil. În acest scop, puteți completa formularul disponibil la următorul link: [Formular de Înscriere](https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0Gpd2LmW9fxl24pMtZKPzbmbI1HKkFFgDL17gNGZO8SkWiA/viewform?pli=1). Înregistrarea vă va asigura un loc la această experiență culturală unică.

Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, vă puteți adresa persoanei de contact, coordonatorul programelor culturale de la Direcția Activități Extracurriculare – studenți, conf. dr. Daniela Șilindean, la adresa de e-mail silindean.daniela@umft.ro.

Pentru mai multe detalii despre programul acțiuni culturale@UMFT și alte evenimente, puteți accesa [pagina oficială a universității](https://www.umft.ro/ro/actiuni-culturaleumft/).

Acest eveniment este o oportunitate minunată de a experimenta și de a înțelege lumea înconjurătoare dintr-o perspectivă diferită, prin intermediul culturii tunisiene și a dialogului intercultural. Nu ratați această experiență captivantă oferită de Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara!

Articolul precedentCampania de Colectare Gratuită a Deșeurilor Voluminoase 2023 în Zona 1 Rural a Județului Timiș: Locul și Data pentru Redecorarea Spațiului Tău
Articolul următorAvertisment de Ultimă Oră pentru Studenții cu Pensii de Urmăș: Termenul de Prezentare a Documentelor se Încheie Mâine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.