Acasă Politic Titu Bojin, liderul PUSL Timiș, a subliniat că organizația din Timișoara...

Titu Bojin, liderul PUSL Timiș, a subliniat că organizația din Timișoara se întărește semnificativ

119
0

 

 

Președintele Organizației PUSL Timiș, care a revenit în funcție cu determinare și ambiție, a făcut recent declarații optimiste cu privire la starea și dezvoltarea partidului în zonă.

Titu  Bojin, liderul PUSL Timiș, a subliniat că organizația din Timișoara se întărește semnificativ, iar cetățenii manifestă un interes crescut pentru a se alătura partidului.

Cu un entuziasm contagios, Bojin a declarat: “Suntem în grafic cu ceea ce ne-am planificat încă de la revenirea mea ca președinte al PUSL Timiș. Mă bucur că organizația Timișoara se întărește tot mai mult și cetățenii sunt interesați să se înscrie în partidul nostru. Vrem ca la Timișoara să mergem tot mai bine.”

Apreciază eforturile colaboratorilor săi, menționând: “Mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat și care sunt cu noi în echipă și am în desfășurat succes atâtea activități.”

Cu privire la viitor, Bojin și-a exprimat încrederea în dezvoltarea partidului și și-a stabilit obiective ambițioase. “Sper că, până în 18 noiembrie, când va avea loc conferința județeană de alegeri, să avem 85 de organizații PUSL Timiș închegate și să fie și cu numărul de membri conform statutului. Obiectivul PUSL Timiș este să atingă procentul de 7% la alegerile din 2024 la nivel local,” a declarat liderul partidului.

Aceste declarații reflectă ambiția și dorința puternică a Organizației PUSL Timiș de a-și consolida poziția și de a avea un impact semnificativ în viitoarele alegeri locale din 2024. Cu o echipă unită și susținută de cetățeni interesați, partidul pare hotărât să-și atingă obiectivele propuse. Este de așteptat ca Timișoara să devină un pol de putere pentru acest partid în următoarele luni, iar competiția electorală din 2024 să fie una deosebit de interesantă.

Articolul precedentRomânia și Ungaria deschid un nou punct de trecere a frontierei între Beba Veche și Kübekháza
Articolul următorProiectul “Dezvoltarea Zonei Turistice Semenic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.