Acasă Evenimente Elsa, Câinele Erou al Salvărilor: Campioană Națională în Găsirea și Salvarea Victimelor

Elsa, Câinele Erou al Salvărilor: Campioană Națională în Găsirea și Salvarea Victimelor

102
0

 

Cățelușa Elsa, un membru de seamă al ISU Sibiu, s-a dovedit a fi o campioană națională în ceea ce privește găsirea și salvarea victimelor în caz de dezastre. La recentul Campionat Național de Dresaj Canin, organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne în perioada 16-19 octombrie, Elsa și-a demonstrat abilitățile excepționale în secțiunea de căutare salvare în mediul urban.

Elsa, un ciobănesc belgian malinois în vârstă de 4 ani și 8 luni, a devenit câștigătoarea la această secțiune, sub îndrumarea și antrenamentul meticulos al plutonierului Sabou Ionuț. Competiția a fost una dificilă, cu probe complexe care au implicat depășirea obstacolelor de diferite tipuri și, mai important, găsirea și semnalarea victimelor în timpul unor simulări de situații de urgență.

Elsa și-a câștigat locul meritat de campioană națională, arătându-și dedicarea și abilitățile în cadrul acestui eveniment prestigios. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a transmis mândria lor pentru realizarea lui Elsa, subliniind importanța sa în echipa ISU Sibiu. Cu astfel de patrupezi pregătiți și determinați, ISU Sibiu este mai bine echipată pentru intervenții în situații de urgență și salvarea de vieți umane. Elsa este cu adevărat o campioană în lumea câinilor de căutare și salvare, și un adevărat erou pentru comunitatea din Sibiu.

Articolul precedent1.500 lei pentru cadrele didactice şi 500 lei pentru personalul administrativ din educaţiei
Articolul următorRomânia și Ungaria deschid un nou punct de trecere a frontierei între Beba Veche și Kübekháza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.