Acasă Evenimente Un potențial dezastru evitat datorită intervenției rapide a poliției și a martorilor

Un potențial dezastru evitat datorită intervenției rapide a poliției și a martorilor

80
0

 

 

Într-o zi ce părea să devină neagră pe autostrada A2, un bărbat a reușit să țină o cisternă haotică pe șosea, dar întrebarea rămâne: Cum a reușit acest lucru? O întrebare la care ne este imposibil să răspundem!

Evenimentul a avut loc după ce bărbatul ieșise de puțin timp dintr-o parcare și s-a aventurat pe autostrada A2 din România, conducea haotic și periculos. Mai mulți șoferi au fost martorii comportamentului său periculos și au decis să acționeze rapid pentru a evita o tragedie iminentă.

Sunând la numărul de urgență 112, martorii au alertat poliția cu privire la conduita extrem de periculoasă a bărbatului. Fără ezitare, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea cisternei. Ceea ce au descoperit când au oprit vehiculul a fost șocant.

Rezultatul testului de alcoolmetrie a fost uluitor: bărbatul avea o concentrație de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, mult peste limita legală admisă. În lumina acestui rezultat, au fost luate măsuri imediate. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, întrucât a refuzat testarea de către medici. Acest refuz a avut consecințe grave, iar el a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară.

În acest context, este important să subliniem importanța intervenției rapide și cooperarea dintre martorii de pe autostradă și forțele de ordine. Prin sesizarea rapidă a poliției, acești martori au evitat o tragedie care ar fi putut avea consecințe devastatoare. În acest sens, este de datoria noastră să ne implicăm și să acționăm în astfel de situații, contribuind astfel la menținerea siguranței pe drumurile noastre. Multumim celor care au sunat la 112, pentru că datorită lor a fost evitată o tragedie cu potențial letal.

Articolul precedentPe drumul către Stadion nou la Timișoara!
Articolul următorComuna Giarmata lansează o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pentru protejarea mediului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.