Acasă Evenimente Denunț penal în tragedia de la Soca, unde un cerb a omorât...

Denunț penal în tragedia de la Soca, unde un cerb a omorât un bărbat de 55 de ani.

3537
0

 

În urma tragediei care a avut loc pe 13 octombrie în zona localității Soca, în care un bărbat a fost ucis de un cerb, a fost depus un denunț penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta. Fermierul care deținea animalul în captivitate, Gherghel Teofil, și unul dintre colaboratorii săi, Miscoi Catalin, sunt acuzați de săvârșirea mai multor infracțiuni grave.

Aceste infracțiuni includ uciderea din culpă, tăinuirea, nerespectarea măsurilor corespunzătoare de securitate în muncă, distrugerea de probe în vederea împiedicării aflării adevărului și favorizarea făptuitorului. Acest denunț penal are drept scop aducerea în fața justiției a celor implicați în tragicul incident.

Tragedia a șocat comunitatea locală și a generat discuții pe tema siguranței în cazul păstrării animalelor sălbatice în captivitate. Investigarea acestui caz este crucială pentru stabilirea responsabilității și pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor.

Autoritățile judiciare vor continua cercetările pentru a aduce lumină asupra circumstanțelor acestei tragedii și pentru a stabili vinovăția celor implicați.

 

sursa foto : impact press

Articolul precedentDominic Fritz, primarul Timișoarei, critică oamenii care l-au votat!
Articolul următorCampania “Învăță să salvezi o viață” revine la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.