Acasă Economic Comuna Giarmata lansează o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pentru protejarea...

Comuna Giarmata lansează o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pentru protejarea mediului

138
0

 

 

Giarmata, România – O nouă inițiativă încurajează comunitatea din comuna Giarmata să participe la efortul de protejare a mediului înconjurător prin colectarea și reciclarea corectă a deșeurilor voluminoase. Pe data de 30 octombrie, se va desfășura o campanie de colectare a acestor tipuri de deșeuri, prin aport voluntar, oferind astfel locuitorilor o modalitate sigură de a scăpa de obiectele voluminoase de care nu mai au nevoie.

Comuna Giarmata invită toți rezidenții să se implice și să aducă voluntar la punctele de colectare desemnate o gamă variată de deșeuri voluminoase, inclusiv mobilier, covoare, canapele, aparate sanitare și multe altele. Acest demers este esențial pentru a asigura o gestionare adecvată a acestor obiecte și pentru a evita aruncarea lor în locuri nepotrivite, care ar putea afecta grav mediul înconjurător.

Iată câteva categorii de deșeuri voluminoase care pot fi aduse la punctele de colectare:

✅ Mobilier, comode, mese de cafea, mese de toaletă, elemente decorative.
✅ Mobilier pentru copii, rafturi, etajere metalice.
✅ Covoare, preșuri, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele.
✅ Oale, ceasuri, perdele, draperii.
✅ Dulapuri de baie, suporturi pentru prosoape, lustre, tablouri.
✅ Obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, și multe altele.
✅ Obiecte mari de folosință îndelungată, precum calorifere de fontă, calorifere de aluminiu, uși, tocuri de uși și tocuri de geamuri.

Este important de menționat că această campanie nu colectează alte categorii de deșeuri, precum cele reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale sau periculoase. De asemenea, echipamentele electrice, electronice și electrocasnice, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere și altele, nu fac parte din această inițiativă.

Comuna Giarmata face apel la responsabilitatea civică a locuitorilor săi și îi încurajează să profite de această oportunitate de a contribui la protejarea mediului înconjurător. Pentru mai multe informații sau întrebări, puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 0723096689. Prin implicarea activă în această campanie, comunitatea din Giarmata demonstrează că fiecare gest contează în efortul comun de a păstra mediul nostru curat și sănătos.

Articolul precedentUn potențial dezastru evitat datorită intervenției rapide a poliției și a martorilor
Articolul următorLucrările la Centura de Ocolire Timișoara Sud Intră într-o Nouă Etapă cu Relocarea Stâlpilor de Înaltă Tensiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.