Acasă Evenimente Campania “Învăță să salvezi o viață” revine la Timișoara

Campania “Învăță să salvezi o viață” revine la Timișoara

168
0

 

Pompierii din județul Timiș și alți reprezentanți ai instituțiilor publice vă invită să vă alăturați lor duminică, 22 octombrie 2023, începând cu ora 14:00, pentru a participa la cea de-a III-a ediție a Campaniei de prevenire a accidentelor rutiere și de responsabilizare socială, intitulată “Învăță să salvezi o viață”. Evenimentul va avea loc în Piața Victoriei din Timișoara și propune o serie de activități menite să crească conștientizarea cu privire la siguranța în trafic.

Salvatorii timișeni vor prezenta un exercițiu de desfășurare a intervenției de urgență în cazul unui accident rutier. Prin intermediul acestui demonstrații, participanții vor putea înțelege mai bine etapele și procedurile care se aplică în situații de acest gen.

Echipele SMURD vor organiza lecții deschise în care vor oferi informații și sfaturi despre modul corect de acordare a primului ajutor medical în cazul unor leziuni sau incidente rutiere. Această parte a evenimentului are scopul de a forma cât mai mulți oameni pentru a acționa responsabil în situații de urgență.

Organizatorii încurajează toți locuitorii orașului să participe la această inițiativă, deoarece informațiile și abilitățile dobândite pot face diferența în salvarea de vieți. Campania “Învăță să salvezi o viață” reprezintă o ocazie excelentă de a învăța cum să reacționăm în situații de urgență și, astfel, să contribuim la reducerea numărului de accidente rutiere.

Articolul precedentDenunț penal în tragedia de la Soca, unde un cerb a omorât un bărbat de 55 de ani.
Articolul următorCampanie de verificare a respectării regulilor privind zilierii în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.