Acasă Evenimente Andreea Borontis, polițistă de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de...

Andreea Borontis, polițistă de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara – Sectorul Poliției de Frontieră Cruceni, este un exemplu strălucit al determinării

76
0

Andreea Borontis, polițistă de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara – Sectorul Poliției de Frontieră Cruceni, este un exemplu strălucit al determinării și pasiunii care pot duce la realizări notabile în viață. Cu o istorie impresionantă în judo, Andreea a arătat că sportul nu are limite de gen și că perseverența poate deschide uși către succes.

Andreea Borontis, o judoka desăvârșită, a început să practice acest sport încă de la vârsta de 8 ani. Chiar dacă judo este deseori considerat o disciplină predominant masculină, aceasta nu s-a lăsat descurajată. În câțiva ani, a devenit campioană națională la NeWaza și a obținut numeroase medalii în competiții naționale și internaționale. Talentele sale și pasiunea pentru judo au fost încurajate și dezvoltate de către antrenorii Gicu Vasilan și Lena Sterea.

Cu toate acestea, determinarea Andreei nu se oprește la tatami. În 2019, ea a decis să își continue educația și a ales să se alăture Poliției de Frontieră. Astfel, Andreea a devenit o polițistă dedicată și mândră, care reprezintă cu cinste România în competițiile naționale și internaționale, dar și în activitatea sa de polițistă de frontieră.

Unul dintre cele mai recente succese ale Andreei este obținerea locului I la campionatul pe minister în primăvara acestui an, un rezultat care îi aduce mândrie și oportunități de a reprezenta Poliția de Frontieră în competiții de înalt nivel.

Andreea Borontis este o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să urmeze pasiunile lor și să depășească orice obstacole în calea succesului. Felicitări, Andreea, pentru realizările tale impresionante, atât în judo, cât și în serviciul de polițist de frontieră!

Articolul precedentUniversitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara este gazda celei de-a treia ediții a workshop-ului desfășurat în cadrul proiectului Erasmus Biosint
Articolul următorPe drumul către Stadion nou la Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.