Acasă Evenimente Primarul Ilie Suciu din Lenauheim Adaugă Confort și Modernizare Terenului de Fotbal

Primarul Ilie Suciu din Lenauheim Adaugă Confort și Modernizare Terenului de Fotbal

58
0

 

 

Primarul Ilie Suciu din comuna Lenauheim, România, a făcut un pas hotărât pentru a îmbunătăți condițiile pentru amatorii de sport și fotbal din localitate. Prin intermediul unui anunț recent, primarul Suciu a evidențiat două inițiative majore care vor aduce beneficii semnificative terenului de fotbal din zonă.

Una dintre aceste inițiative este instalarea unui sistem de iluminare pe terenul de fotbal, care va permite utilizatorilor să se bucure de activități sportive și jocuri chiar și în orele de seară sau în condiții de vizibilitate redusă. Iluminarea reprezintă nu numai o măsură de siguranță, ci și o modalitate de a oferi comunității oportunități extinse pentru activități sportive.

O altă îmbunătățire semnificativă este introducerea unei rețele de apă, care va facilita irigarea terenului de fotbal. Acest lucru va contribui la menținerea unui gazon verde și sănătos pe teren și va crea un mediu optim pentru fotbal și alte activități sportive în aer liber.

Aceste inițiative subliniază angajamentul primarului Suciu și a comunității din Lenauheim față de sport, recreere și dezvoltare comunitară. Sportul joacă un rol semnificativ în viața oamenilor, promovând un stil de viață sănătos, solidaritatea și implicarea activă în comunitate.

Proiectele de modernizare propuse de primarul Suciu vor crea condiții civilizate pentru amatorii de sport și vor consolida potențialul terenului de fotbal din comuna Lenauheim. Pe măsură ce proiectele avansează, locuitorii vor avea oportunitatea de a se bucura de o infrastructură sportivă îmbunătățită și de a investi în sănătatea și bunăstarea lor.

Articolul precedentExplozie în Poligonul Militar de la Crasna, Județul Sălaj: Nouă Răniți
Articolul următorPrimarul care “fură” neveste din comuna Sânandrei, nu își face declarația de avere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.