Acasă Evenimente Cupa Justiției Adună Tinerii Talente ale Fotbalului din Județul Timiș

Cupa Justiției Adună Tinerii Talente ale Fotbalului din Județul Timiș

133
0

 

Spectacolul fotbalistic se întoarce în județul Timiș, odată cu cea de-a doua ediție a Cupei Justiției, un campionat de fotbal dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Evenimentul reunește opt echipe entuziaste din județ, gata să își etaleze talentele pe teren și să concureze pentru prestigioasa Cupă a Justiției.

Această inițiativă sportivă adună tineri pasionați de fotbal și oferă o platformă pentru dezvoltarea abilităților lor, promovând în același timp fair-play-ul și spiritul de echipă. Cu competiția menită să încurajeze participarea tinerilor la activități sportive, este o ocazie excelentă pentru aceștia să-și pună în valoare abilitățile și pasiunea pentru fotbal.

Desfășurată în parcarea Sălii de Sport din Giarmata, evenimentul este susținut și organizat de voluntarii de la Kids Club Giarmata și LOGS Grup de Inițiative Sociale. Pe lângă partidele de fotbal pline de energie, participanții și spectatorii vor avea ocazia să se implice în diverse activități conexe. Concursuri cu premii, ateliere culinare cu clătite și popcorn, precum și activități sportive vor face ziua și mai memorabilă.

Data evenimentului este stabilită pentru 18 octombrie, cu începere de la ora 12, dar și pe data de 16 octombrie, între orele 12 și 16, pentru meciuri de pregătire. Intrarea este liberă și deschisă pentru toți cei care doresc să participe și să susțină tinerii talentați din județul Timiș.

Cupa Justiției nu este doar un campionat de fotbal, ci și un prilej de a aduna comunitatea locală în jurul unui scop comun: să încurajeze tinerii să practice sportul și să promoveze un stil de viață activ și sănătos. Cu evenimente conexe pline de distracție și o atmosferă prietenoasă, această competiție promite să fie o zi memorabilă pentru toți cei implicați. Așadar, să ne pregătim pentru un spectacol sportiv de excepție la Cupa Justiției!

Articolul precedentCancelarul German Olaf Scholz pus la pământ în Israel
Articolul următorAquatim Pornește Lucrările de Extindere a Rețelelor de Apă și Canalizare în Gottlob și Jimbolia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.