Acasă Evenimente Bătaie între doi bătrâni la Timișoara! Unul a fost înjunghiat!

Bătaie între doi bătrâni la Timișoara! Unul a fost înjunghiat!

419
0

 

În data de 18 octombrie 2023, o incidentă gravă a avut loc în Parcul Central din Timișoara, unde doi bărbați au fost implicați într-o altercație ce a dus la rănirea ambilor. Poliția a fost sesizată cu privire la acest incident și a intervenit rapid pentru a investiga evenimentul.

Conform informațiilor furnizate de autorități, cei doi bărbați, unul în vârstă de 74 de ani și celălalt de 63 de ani, au fost implicați într-o discuție care a escalat într-un conflict fizic. În urma acestei altercații, bărbatul în vârstă de 74 de ani a provocat leziuni grave celuilalt, înjunghiindu-l la nivelul omoplatului drept. La rândul său, bărbatul de 74 de ani a suferit și el o plagă la nivelul capului, ca urmare a unei căzături în timpul confruntării.

Ambele persoane implicate au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate în urma rănilor suferite în timpul incidentului.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili toate detaliile legate de acest incident și pentru a determina cauzele și circumstanțele care au condus la producerea faptei. Cercetările sunt coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, care va lucra împreună cu forțele de poliție pentru a aduce lumină asupra întregii situații.

Incidentele de acest gen reprezintă o preocupare serioasă pentru autoritățile locale, și se investighează pentru a se asigura că vinovații vor fi trași la răspundere conform legii.

Articolul precedentSancțiuni pe autostrada A1!
Articolul următorUn nou parc pentru locuitorii comunei Moravița: Lucrările sunt în desfășurare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.