Acasă Economic Aquatim Pornește Lucrările de Extindere a Rețelelor de Apă și Canalizare în...

Aquatim Pornește Lucrările de Extindere a Rețelelor de Apă și Canalizare în Gottlob și Jimbolia

148
0

 

 

Îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare este un obiectiv crucial pentru comunitățile locale, iar astăzi, Aquatim a marcat un pas important în această direcție. Compania a semnat un contract vital pentru realizarea rețelelor de apă și canalizare în localitățile Gottlob și Jimbolia, demarând astfel un proiect esențial pentru dezvoltarea regiunii.

Această mișcare este parte a “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020,” ce face parte din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), cu finanțare de la Uniunea Europeană. Este o demonstrație a angajamentului ferm pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii apei și canalizării în regiunea Timiș.

Deși începutul lucrărilor reprezintă un moment crucial, acest contract nu este doar un angajament către dezvoltare, ci și o promisiune că locuitorii din Gottlob și Jimbolia vor beneficia de o mai bună accesibilitate la resursele de apă potabilă și de un sistem de canalizare modern, care va aduce beneficii semnificative pentru calitatea vieții lor.

Potrivit Aquatim, mai multe detalii legate de proiect și progresul lucrărilor pot fi găsite în comunicatul de presă oficial furnizat de companie.

https://www.aquatim.ro/nout%C4%83%C8%9Bi/re%C8%9Bele-noi-de-ap%C4%83-%C8%99i-canalizare-%C3%AEn-jimbolia-%C8%99i-gottlob/

 

Este de așteptat ca acest proiect să aducă îmbunătățiri semnificative pentru rezidenții din Gottlob și Jimbolia, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a acestor comunități și la îmbunătățirea infrastructurii din județul Timiș. Acest angajament reprezintă un pas înainte pentru regiune și o dovadă că investiția în infrastructură este cheia pentru viitorul durabil și prosper.

Articolul precedentCupa Justiției Adună Tinerii Talente ale Fotbalului din Județul Timiș
Articolul următorExplozie în Poligonul Militar de la Crasna, Județul Sălaj: Nouă Răniți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.