Acasă Evenimente Primarul Dan Vîrtosu în Dialog Deschis cu Cetățenii din Giroc în Parcul...

Primarul Dan Vîrtosu în Dialog Deschis cu Cetățenii din Giroc în Parcul Central

84
0

 

 

Chișoda, o localitate plin de viață, a fost locul unde astăzi a avut loc o întâlnire specială între primarul Dan Vîrtosu și cetățenii săi, în pitorescul Parc Central.

Cu o prezență masivă a locuitorilor, întâlnirea a devenit o ocazie importantă pentru a discuta numeroase subiecte legate de comunitate.

Primarul Dan Vîrtosu a dorit să le mulțumească tuturor celor prezenți pentru interesul și implicarea lor în viața comunității. Dialogul deschis dintre administrația locală și cetățeni reprezintă un pas esențial pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții în Giroc. Subiectele discutate acoperă o gamă largă de preocupări, de la infrastructură la serviciile publice și proiectele viitoare.

Această întâlnire nu a fost doar o ocazie pentru cetățeni de a-și face cunoscute preocupările și întrebările, ci și pentru primarul Dan Vîrtosu de a le răspunde și a discuta soluții. Comunicarea deschisă dintre autorități și cetățeni este esențială pentru a asigura transparență și eficacitate în gestionarea afacerilor locale.

Dar aceasta este doar începutul! Următoarea întâlnire este programată pentru marți, 24 octombrie.

Articolul precedentIncident Șocant în Giroc: O Femeie înjunghiată, Suspectul Arestat
Articolul următorInima Codrului” – Pictura Unică de Pe Palatul Weiss, Alesă ca Reprezentantă a Timișului în Expoziția Internațională de la Bruxelles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.