Acasă Evenimente Comunitatea din Șag sărbătorește Ziua Roadelor alături de Primarul Flavius Alin Roșu

Comunitatea din Șag sărbătorește Ziua Roadelor alături de Primarul Flavius Alin Roșu

163
0

 

 

Ziua Roadelor a fost un moment special pentru comunitatea din Șag, iar primarul comunei, Flavius Alin Roșu, s-a alăturat cu bucurie acestui eveniment. La invitația directorului Școlii Gimnaziale Șag, domnul Cristian Moga, primarul Roșu a fost prezent la eveniment și a transmis un mesaj de apreciere pentru comunitate.

Această zi a fost marcată de bucurie și unitate, cu participarea atât a dascălilor, cât și a elevilor Școlii Gimnaziale Șag. În această atmosferă plină de entuziasm, s-au celebrat recoltele, muncitorii agricoli și frumusețea peisajului rural. Evenimentul a subliniat legătura strânsă dintre comunitate și mediul rural, evidențiind importanța muncii agricole pentru viața locală.

Primarul Flavius Alin Roșu a transmis un mesaj de recunoaștere pentru efortul dascălilor și elevilor școlii, subliniind importanța educației și a cunoașterii în dezvoltarea comunității. El a subliniat, de asemenea, importanța evenimentelor care aduc oamenii împreună și le oferă oportunitatea de a sărbători tradițiile și valorile locale.

 

Evenimentul a adus laolaltă oameni din diferite generații și domenii, subliniind importanța păstrării tradițiilor locale și a sprijinului pentru educația comunitară. Primarul Flavius Alin Roșu și-a exprimat mândria de a face parte din această comunitate și a promis să continue să susțină evenimentele și inițiativele locale care aduc oamenii împreună și sărbătoresc valorile autentice ale comunității din Șag.

Articolul precedentÎntâlnire cu “Interlopii și cu “Mafia Imobiliară”!! Patronii de terase răspund acuzelor publice aduse de către primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Vezi Video!
Articolul următor“Dirijorul” Fritz se laudă cu un nou PUG!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.