Acasă Evenimente “Verdictul Final în Cazul Uciderea de Caini Maidanezi: Constantin Ciorascu Condamnat la...

“Verdictul Final în Cazul Uciderea de Caini Maidanezi: Constantin Ciorascu Condamnat la Închisoare cu Executare”

354
0

 

 

Curtea de Apel București a pus punct unui caz dureros, pronunțând joi o condamnare definitivă pentru Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde, în 2013, Ionut Anghel a fost ucis de câinii maidanezi. Conform informațiilor furnizate de Agerpres, Ciorascu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă.

Această hotărâre vine în urma unui proces complex, care a implicat și firma SC Tei Rezidential SRL, deținătoarea terenului pe care a avut loc tragedia. Constantin Ciorascu este acționar și administrator al acestei companii. Înainte de verdictul Curții de Apel, Ciorascu primise o condamnare la trei ani de închisoare cu suspendare de la Judecătoria sectorului 2.

În plus, instanța a admis apelurile depuse de familia lui Ionut Anghel și a decis condamnarea lui Ciorascu la trei ani de închisoare cu executare. În același timp, Curtea de Apel a menținut hotărârea Judecătoriei sectorului 2 de a condamna Administratia Domeniului Public Sector 2 Bucuresti la plata unei amenzi penale de 300.000 lei pentru ucidere din culpă. Aceeași sumă va fi achitată și de SC Tei Rezidential SRL București.

În ceea ce privește latura civilă a cazului, hotărârea instanței menține decizia judecătoriei, care impune Administratiei Domeniului Public Sector 2 Bucuresti, SC Tei Rezidential SRL București și Constantin Ciorascu să plătească în solidar suma totală de 2,4 milioane de euro. Aceasta sumă se împarte astfel: 600.000 euro cu titlu de daune morale către Ion Valentin Anghel (tatăl lui Ionut), 600.000 euro cu titlu de daune morale către Felicia Andreea Anghel (mama lui Ionut) și 1,2 milioane euro cu titlu de daune morale către Andrei Anghel (fratele mai mare al lui Ionut).

Acest verdict final aduce un punct într-o lungă bătălie legală, dar și o speranță de justiție și închidere pentru familia Anghel. Cazul rămâne un exemplu important al importanței gestionării corecte și responsabile a animalelor sălbatice sau a celor ținute în captivitate.

Articolul precedent“Misterul Cerbului Ucigaș de la Soca – O Descoperire Șocantă Dezvăluie Adevărul Ascuns”
Articolul următor“Răcire semnificativă și Ploi în Prognoza Meteo: Avertizare de Cod Galben de Vânt pentru Mai Multe Regiuni”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.