Acasă Evenimente Primăria Otelec: Solidaritate și Generozitate Internațională: Povestea Emoționantă a Donației de Mașină...

Primăria Otelec: Solidaritate și Generozitate Internațională: Povestea Emoționantă a Donației de Mașină de Pompieri

108
0

 

Într-un moment de solidaritate și generozitate care a adus două comunități laolaltă, o mașină de pompieri donată de primăria Zandt din Germania a ajuns în comuna Otelec. Această inestimabilă donație a venit ca răspuns la o nevoie stringentă din partea localnicilor și a implicat eforturile și bunăvoința mai multor persoane.

Primarul Silvia Fechete a împărtășit această poveste minunată, evidențiind că totul a început cu dorința de a obține o mașină de pompieri pentru comuna lor, cu costuri cât mai reduse posibil. Pentru a face acest vis realitate, au fost implicați o serie de oameni din străinătate, capabili să comunice în limba germană, pentru a se conecta cu comunitățile din Germania care ar putea oferi ajutor.

După luni de eforturi, răspunsul a venit în cele din urmă. Detașamentul de pompieri din Zandt, condus de primarul Hans Laumer, a oferit cu generozitate o autoutilitară care să ajute comuna Otelec în situații de urgență. Vizita oficială pentru preluarea mașinii a fost un moment de bucurie, unde primarul Silvia Fechete a simțit recunoașterea și prietenia oferite de comunitatea din Zandt.

Pe lângă donația de mașină de pompieri, Silvia Fechete și delegația sa au vizitat și stația de epurare a comunei Zandt, rămânând profund impresionați de infrastructura de acolo. Acest lucru a stârnit speranța că în viitor, guvernanții din Otelec vor găsi soluții pentru finanțări serioase pentru a dezvolta proiecte similare și pentru a aduce beneficii comunității lor.

Primarul Silvia Fechete a ținut să adreseze o recunoștință specială către toți cei care au făcut acest transfer posibil, menționând nume precum domnul Franz Weinhardt, prietena sa Narcisa Iasz, viceprimarul Valer Purja, domnul Kis Zoltan și primarul Hans Laumer și membrii detașamentului de pompieri din Zandt. Aceste persoane au demonstrat că spiritul de ajutor și solidaritate poate depăși granițele geografice și culturale, aducând speranță și sprijin în comunitățile care au nevoie de aceasta. Silvia Fechete a încheiat cu urări de binecuvântare pentru toți cei implicați în acest act de generozitate.

Articolul precedentFestivalul Papricașului și Vinului la Buziaș: O sărbătoare a gustului și muzicii
Articolul următorReconciliere Muzicală de Excepție: Mircea Baniciu și Nicu Covaci Împreună pe Scena Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.