Acasă Evenimente Cristiano Ronaldo se confruntă cu posibilitatea a “99 de lovituri” într-o acuzație...

Cristiano Ronaldo se confruntă cu posibilitatea a “99 de lovituri” într-o acuzație de adulter în Iran

102
0

 

Cristiano Ronaldo ar putea vrea să evite Iranul pentru o perioadă. Media iraniană raportează că au fost depuse mai multe procese împotriva starului de la Al-Nassr după ce l-a îmbrățișat și sărutat pe artistul Fatima Hamimi pe obraz pentru a-i mulțumi pentru darul a două picturi.

Ronaldo ar putea fi amenințat cu 99 de lovituri ca pedeapsă pentru adulter, în sensul atingerii unei femei în timp ce se află într-o relație. Un videoclip al întâlnirii lor a fost distribuit de contul oficial Instagram al lui Al-Nassr.

Portughezul în vârstă de 38 de ani este într-o relație cu prietena sa Georgina Rodriguez din 2016 și au împreună doi copii, Alana Martina și Bella Esmeralda, cu modelul, precum și gemeni născuți prin mamă surogat în 2017. De asemenea, are un fiu născut în 2010 cu o mamă necunoscută.

Ronaldo și Hamimi au împărtășit acest moment când Al-Nassr a călătorit la Teheran pentru a juca împotriva lui Persepolis într-un meci din faza grupelor a Ligii Campionilor Asiatice.

Hamimi, care este raportat că are o paralizie de 85% și pictează cu picioarele, a fost una dintre mulții fani care i-au dăruit lui Ronaldo cadouri.

Ronaldo, care a semnat un contract pe 2 ani și jumătate cu clubul saudit, în valoare de aproximativ 75 de milioane de dolari pe an, ar putea fi iertat de un judecător dacă “faptele nu sunt pedepsibile sau dacă Ronaldo arată remușcări,” conform celor de la Marca. Al-Nassr nu va juca din nou în Iran în faza grupelor a turneului, dar ar putea face asta dacă ambele echipe ajung în faza eliminatorie.

Nu ar fi prima dată când Ronaldo se confruntă cu probleme legale. A fost acuzat de evaziune fiscală în 2017 și a primit o sentință suspendată de doi ani de închisoare și o amendă de 18,8 milioane de euro, ulterior redusă la 16,8 milioane de euro. În acest luna, avocatul unei femei care l-a acuzat pe starul fotbalului de viol în Las Vegas în 2009 a cerut Curții de Apel a celui de-al IX-lea Circuit din SUA să anuleze respingerea cazului în iunie 2022 și să redeschidă cazul civil depus în 2018.

Ronaldo este unul dintre cei mai buni marcatori din fotbal, având cinci premii Ballon d’Or ca cel mai bun fotbalist din lume într-o carieră de 20 de ani, în care a jucat pentru Manchester United, Real Madrid și Juventus, precum și a fost căpitanul echipei naționale a Portugaliei.

Articolul precedentSuspendarea Temporară a Circulației Vaporașelor pe Canalul Bega pentru “Cupa Nautic”
Articolul următorDescoperirea șocantă a unui bărbat decedat în zona Soca: Presupusa victimă a unui atac de cerb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.