Acasă Evenimente Aerodromul Cioca: Două Nopți Incendiare de Muzică Electronică pentru a Încheia Sezonul...

Aerodromul Cioca: Două Nopți Incendiare de Muzică Electronică pentru a Încheia Sezonul Evenimentelor

98
0

 

 

 

**Timișoara, 13 octombrie 2023** – Pasionații de muzică electronică din Timișoara și nu numai sunt invitați să se pregătească pentru două nopți explozive, pe 13 și 14 octombrie, la Aerodromul Cioca. Sub semnul “Fusion” by Puls, acest eveniment reprezintă apogeul sezonului de evenimente pe acest aerodrom și promite să ofere o experiență muzicală de neuitat, alături de artiști de talie internațională și români.

Într-un cort imens, preîncălzit pentru a face față oricăror condiții meteo, peste 1500 de participanți se vor bucura de o serie de seturi muzicale memorabile, care vor face inimile să bată la unison. Este o ocazie unică de a crea o atmosferă vibrantă și de a împărtăși pasiunea pentru muzica electronică cu alți entuziaști.

Artiștii invitați pentru acest eveniment de marcă vor fi cei care vă vor purta în călătoria muzicală a “Fusion”. Cu sunete captivante și ritmuri incendiare, acești artiști vor face ca nopțile de 13 și 14 octombrie să fie una din acele experiențe muzicale de neuitat.

Aerodromul Cioca, cunoscut pentru evenimentele sale anterioare de succes, este locul perfect pentru astfel de manifestări. Cu un spirit deschis și o pasiune comună pentru muzică electronică, participanții vor avea parte de două zile de distracție, dans și conexiuni cu ceilalți amatori ai acestui gen muzical.

Cu un entuziasm palpabil și bucurie pentru a celebra muzica electronică, organizatorii îi așteaptă pe toți cei dornici să se alăture acestei experiențe muzicale unice la Aerodromul Cioca. Așa că pregătiți-vă pentru două nopți incendiare și veniți să faceți parte din “Fusion”. Haideți la Aerodrom! ✈️🎧 #HaiLaAerodrom

Articolul precedentO Transformare Ecologică: Primele Autobuze Electrice Ajung în Valea Jiului
Articolul următorMatthias are nevoie de noi! Matthias Gabriel Popa are doar 5 luni, iar viața lui atârnă de un fir de ață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.