Acasă Evenimente Accident grav pe DN6: Conducător fără permis și autovehicul sustras implicat în...

Accident grav pe DN6: Conducător fără permis și autovehicul sustras implicat în coliziune

206
0

 

**Remetea Mare, 13 octombrie 2023** – Un accident șocant s-a produs astăzi pe DN6, lângă Remetea Mare, atunci când un bărbat în vârstă de 26 de ani a provocat o coliziune dramatică. Incidentul a implicat un autoturism care se deplasa dinspre Timișoara spre Lugoj și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară, apoi cu un tir care circula în spatele autoutilitarei.

Impactul violent a avut consecințe serioase, rezultând o victimă grav rănită, respectiv conducătorul autoturismului în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale urgente.

În urma incidentului, conducătorii auto implicați în coliziune au fost supuși testului cu aparatul etilotest, care a indicat că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Cu toate acestea, investigațiile ulterioare au dezvăluit informații alarmante. S-a constatat că bărbatul în vârstă de 26 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că autoturismul pe care îl conducea fusese sustras din Timișoara în cursul nopții anterioare accidentului. Mai mult, autovehiculul nu avea asigurare.

În urma acestor descoperiri, autoritățile au deschis un dosar penal pentru a investiga săvârșirea infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, “furt” și “conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”. Consecințele legale pentru bărbatul implicat în accident sunt acum incerte, dar cazul ilustrează importanța respectării regulilor de circulație și a legislației privind conducerea autovehiculelor.

Articolul precedentBalul Seniorilor: O Celebrare a Speranței și A Veseliei în Comuna Lenauheim
Articolul următorAniversare de Prestigiu: 150 de Ani de Minerit la Exploatarea Minieră Lonea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.