Acasă Evenimente Târgul Cluburilor 2023: O Zi pentru Explorarea Oportunităților

Târgul Cluburilor 2023: O Zi pentru Explorarea Oportunităților

79
0

 

 

În data de 10 octombrie 2023, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara (USVT) a găzduit evenimentul anual “Târgul Cluburilor”, o tradiție care adună studenți de la toate nivelurile de studii, pentru a descoperi oportunitățile pe care le oferă cluburile și organizațiile studențești din cadrul universității.

Evenimentul a atras peste 500 de participanți, inclusiv studenți din primul an, dornici să exploreze cluburile și organizațiile studențești din USVT. Scopul principal al târgului a fost de a oferi noilor veniți o perspectivă detaliată asupra oportunităților de dezvoltare și participare în activitățile extracurriculare derulate de cluburi și organizații.

USVT este mândru să găzduiască 10 cluburi și organizații studențești, fiecare oferind experiențe unice și oportunități de dezvoltare personală. Aceste cluburi includ AOS, ASMVT, Clubul de Ecologie, Clubul Food Safety, Clubul Fermierilor, Akademika Banat, Clubul Sportiv, Societatea antreprenorială studențească USVT și Ccoc Usvt. Fiecare dintre aceste entități și-a prezentat structura, proiectele în desfășurare și obiectivele pentru anul 2024.

Un moment special al evenimentului a fost pregătit de către studenții de la Facultatea de Inginerie Alimentară din Timișoara și membrii Clubului Food Safety, care au oferit participanților delicioase sandvișuri. Acest gest a coincis cu Ziua Mondială a Alimentației, subliniind importanța securității alimentare.

Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Agrocampus USVT, care a furnizat legume proaspete și mere din fermele USVT. De asemenea, partenerii de la Auchan au fost prezenți pentru a discuta despre oportunitățile de practică și stagii pentru studenți, oferind băuturi răcoritoare și fructe.

USVT mulțumește tuturor participanților și promite să continue să sprijine dezvoltarea studenților săi și să le ofere o experiență educațională completă și bogată. Evenimentul “Târgul Cluburilor” rămâne unul dintre momentele-cheie în calendarul universității, conectând studenții cu oportunități care îi pot ghida pe drumul lor de învățare și creștere.

Articolul precedentUnsprezece Turiști Irlandezi S-au Rătăcit în Munții Rodnei – Salvamont Maramureș în Căutare
Articolul următorTerenul Sintetic de Fotbal din Stamora Germană prinde formă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.