Acasă Evenimente Accident rutier în Chișoda: Victime transportate la spital

Accident rutier în Chișoda: Victime transportate la spital

433
0

 

**Chișoda, 12 octombrie 2023** – Un accident rutier grav s-a produs astăzi la ora 17:24 pe strada Primăverii din localitatea Chișoda. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, două autoturisme au fost implicate în accident, iar trei adulți și un minor se numără printre persoanele afectate.

La scurt timp după producerea accidentului, un apel la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile, care au trimis la fața locului Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara. Echipajele de intervenție au fost formate din 11 subofițeri, care au sosit cu o gamă variată de autospeciale și ambulanțe pentru a gestiona situația. În total, au fost mobilizate o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță SMURD cu medic. În plus, două ambulanțe SAJ au fost direcționate la locul evenimentului.

În urma accidentului, o persoană de sex feminin a rămas încarcerată în vehiculul său. Echipajele de pompieri au reușit să o extragă și să o predea ambulanței SMURD în stare de inconștiență. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Alte două persoane adulte au fost evaluate medical la fața locului, iar un minor a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, având în vedere natura accidentului și posibilele leziuni.

Situația a fost gestionată cu celeritate de echipajele de intervenție, iar autoritățile desfășoară acum investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului rutier. Circulația pe strada Primăverii a fost temporar afectată din cauza acestui incident, iar conducătorii auto sunt rugați să fie vigilenți în zonă.

Într-un astfel de context, cooperarea rapidă a serviciilor de urgență este esențială pentru a minimiza impactul unui accident rutier asupra victimelor și pentru a asigura un răspuns eficient în caz de astfel de evenimente.

Articolul precedentScandal în Justiție: Judecătoarea din Suceava, acuzată de consum de droguri, luare de mită și protejarea infractorilor
Articolul următorBalul Seniorilor: O Celebrare a Speranței și A Veseliei în Comuna Lenauheim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.