Acasă Evenimente Judecătoare de la Tribunalul București cu Averea Nejustificată de 6 Milioane de...

Judecătoare de la Tribunalul București cu Averea Nejustificată de 6 Milioane de Euro

139
0

 

Într-o dezvăluire șocantă, Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că judecătoarea Gabriela Cristina Mazilu, de la Tribunalul București, nu poate justifica o avere impresionantă de peste 6 milioane de euro (sau aproximativ 30 de milioane de lei). Această afirmație a stârnit curiozitatea și nedumerirea publicului și a autorităților, iar ANI a început o investigație amănunțită privind proveniența acestei sume aparent nejustificate.

Gabriela – Cristina Mazilu este judecătoare la Tribunalul București și a deținut anterior funcția de judecător la Judecătoria Sector 4. Conform raportului ANI, diferența nejustificată dintre avere și venituri în cazul său este de 30.388.515 de lei, ceea ce echivalează cu peste 6 milioane de euro.

Agenția Națională de Integritate a dezvăluit, de asemenea, că a identificat o altă situație similară în cazul lui Ionuț – Victor Nicoreșteanu, funcționar public cu statut special în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Diferența nejustificată în cazul lui se ridică la 1.213.986 de lei.

ANI a informat că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București pentru a demara o acțiune de control cu privire la modificările în averea celor doi și veniturile realizate pe perioada exercitării funcțiilor publice. Se dorește clarificarea provenienței sumelor semnificative și a situației financiare neobișnuite a acestor persoane.

În declarația de avere depusă de judecătoarea Gabriela Cristina Mazilu în iunie 2023, nu se menționează niciun bun imobiliar, teren sau mașină. De asemenea, nu sunt înregistrate depozite sau conturi bancare. Cu toate acestea, este menționat un credit de 150.000 de euro, pe numele lui Gabriel Mazilu, credit care a fost contractat în 2011 și este scadent în 2023.

Aceste revelații ridică întrebări cu privire la proveniența și gestionarea averii și a finanțelor în ceea ce privește judecătoarea Gabriela Cristina Mazilu. ANI și alte autorități vor continua investigațiile pentru a arunca lumină asupra acestei situații aparent neclare.

Articolul precedentPrimarul Comunei Giroc În Dialog Cu Cetățenii: O Abordare Deschisă pentru Dezvoltare
Articolul următorTrei mașini au fost făcute scrum în Arad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.