Acasă Evenimente Proiectul “Microbuze Electrice pentru Elevii din Județul Timiș” Primește Un Sprijin Esențial

Proiectul “Microbuze Electrice pentru Elevii din Județul Timiș” Primește Un Sprijin Esențial

64
0

 

Timișoara a fost gazda unei vizite de marcă a doamnei ministru al Educației, Ligia Deca, iar rezultatul acestei întâlniri aduce vestea mult așteptată pentru educația din județul Timiș. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Alexandru Proteasa, a semnat un contract vital pentru proiectul “Microbuze Electrice pentru Elevii din Județul Timiș”.

Acest proiect de importanță majoră va beneficia de finanțare din Programul Național de Redresare și Reziliență, mai precis din Componenta C15 – Educație, și va dispune de o finanțare generoasă, cu o valoare care depășește 6 milioane de euro.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui proiect este implicarea comunei Moșnița Nouă, care se numără printre localitățile ce vor profita de această inovație educațională. Comuna Moșnița Nouă va beneficia de microbuze electrice echipate cu 16+1 locuri, o veste excelentă pentru elevii și comunitatea locală.

Acest proiect reprezintă un pas semnificativ către modernizarea și îmbunătățirea sistemului de învățământ, oferind elevilor mijloace de transport sigure și prietenoase cu mediul, sprijinindu-i în accesul lor la educație. Este un exemplu elocvent al investițiilor în viitorul generațiilor tinere, în paralel cu angajamentul pentru tehnologia ecologică și sustenabilă.

Articolul precedentCupa României la Dans Sportiv 2023 vine cu Strălucire la Ghiroda Dance Festival
Articolul următorSalvamont Timiș: Pregătiri pentru o Activitate Esențială în Munții Județului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.