Acasă Evenimente Cupa României la Dans Sportiv 2023 vine cu Strălucire la Ghiroda Dance...

Cupa României la Dans Sportiv 2023 vine cu Strălucire la Ghiroda Dance Festival

198
0

 

Un eveniment deosebit se pregătește să încânte pasionații de dans și admiratorii frumuseții mișcării. Clubul CSC Ghiroda și Giarmata Vii vă invită cu drag miercuri, 11 octombrie, la o conferință de presă de prezentare a Cupa României la Dans Sportiv 2023, care face parte din prima ediție a Ghiroda Dance Festival. Evenimentul va debuta la ora 11:00 și se va desfășura la sala de conferințe din incinta Bazei Sportive „Emilian Pavel” din Ghiroda, pe strada Victoria nr. 46 (etajul 1).

Cupa României la Dans Sportiv reprezintă una dintre cele mai importante competiții din țară, unde cei mai talentați și dedicați dansatori din toată țara se adună pentru a demonstra pasiunea lor pentru dans. În acest an, între 14 și 15 octombrie, Ghiroda va găzdui acest spectacol de excepție la Hotel Senator. Competiția va fi marcată de interpretări uimitoare în stilurile de dans Latino și Standard, oferind publicului momente memorabile.

Un aspect deosebit al acestui eveniment este faptul că Federația Română de Dans Sportiv a acordat clubului CSC Ghiroda și Giarmata Vii onoarea și responsabilitatea de a găzdui această prestigioasă competiție. Acest lucru se datorează profesionalismului și pasiunii cu care clubul a desfășurat activități pe parcursul a cinci ani de existență. De asemenea, rezultatele extraordinare ale sportivilor lor, Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, care au fost desemnați campioni naționali, au contribuit semnificativ la această alegere.

Echipa CSC Ghiroda și Giarmata Vii așteaptă cu nerăbdare să împărtășească această experiență unică și plină de emoție cu toți iubitorii de dans și sport. Evenimentul promite să fie un regal al talentului și pasiunii pentru dans și reprezintă o oportunitate minunată de a experimenta frumusețea dansului în toată sa splendoare.

Articolul precedentMașină răsturnată și abandonată pe Centură la Giarmata!
Articolul următorProiectul “Microbuze Electrice pentru Elevii din Județul Timiș” Primește Un Sprijin Esențial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.