Acasă Evenimente CSM Lugoj Debutează în Challenge Cup cu Meciuri Acasă

CSM Lugoj Debutează în Challenge Cup cu Meciuri Acasă

72
0

 

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Lugoj, finalista ediției trecute a Challenge Cup, se pregătește să dea startul unei noi campanii în prestigioasa competiție europeană.

Echipa lugojeană va juca în primul tur preliminar al actualei ediții, iar adversara lor este formația macedoneană Rabotnicki Skopje. Meciurile vor avea loc în sala Polivalentă din Lugoj, oferind oportunitatea suporterilor locali să își încurajeze echipa.

Ambele meciuri sunt programate la ora 18:30, primul având loc marți, iar cel de-al doilea joi. Cu o prezență notabilă în finala din sezonul trecut, CSM Lugoj își propune să facă o nouă impresie puternică în competiția europeană. Astfel, dacă sunteți rezidenți în Lugoj sau în apropiere, aceasta este o ocazie excelentă pentru a veni și a le susține pe jucătoarele noastre în această competiție de top.

Așadar, marți și joi seara, sala Polivalentă din Lugoj va fi gazda unor partide de volei cu adevărat incitante, iar pasionații sportului sunt așteptați să fie alături de CSM Lugoj și să creeze o atmosferă memorabilă în tribune.

Articolul precedentSalvamont Timiș: Pregătiri pentru o Activitate Esențială în Munții Județului
Articolul următorIncidentul din Piața 700: Pompierii Intervin Prompt pentru Stingerea unui Incendiu la un Autobuz de Transport Public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.