Acasă Evenimente De când este primar Răzvan Brăzdău în comuna Moravița, visurile cetățenilor devin...

De când este primar Răzvan Brăzdău în comuna Moravița, visurile cetățenilor devin realitate. Moment istoric în comună!

376
0

 

 

După decenii de așteptări și promisiuni electorale, comuna Moravița a sărbătorit recent o realizare istorică: modernizarea infrastructurii drumurilor comunale. Acest vis îndelung așteptat a devenit realitate în doar trei ani, depășind toate obstacolele și așteptările.

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, a subliniat marea importanță a acestui moment și a amintit că drumurile asfaltate au fost promisiuni încă din perioada comunistă, fapt confirmat și de către locuitorii mai în vârstă ai comunei. Cu toate acestea, determinarea și eforturile echipei sale au dus în cele din urmă la împlinirea acestui obiectiv.

La o ceremonie specială, primarul Brăzdău a semnat cel mai mare contract de finanțare pe care comuna Moravița l-a câștigat vreodată. Acest contract, în valoare de 2.200.000€, se referă la proiectul “Modernizarea Infrastructurii Drumurilor Comunale,” care vizează asfaltarea drumurilor Moravița-Dejan și Stamora Germană-Gaiu Mic.

De asemenea, primarul a subliniat importanța sprijinului primit din partea domnului ministru Adrian Ioan Veștea, precum și a colaborării cu domnul președinte Alin Nica și domnul deputat Sandru Cosmin. Această colaborare eficientă a fost esențială pentru obținerea finanțării și pentru a face acest proiect să devină o realitate.

Locuitorii comunei Moravița au fost recunoscători pentru eforturile depuse și pentru faptul că visul lor de a avea drumuri moderne a devenit realitate. Primarul Brăzdău și echipa sa s-au angajat să continue să lucreze pentru binele comunității și să aducă și mai multe proiecte benefice pentru locuitorii lor. Este un moment de mândrie pentru Moravița și pentru toți cei implicați în acest efort de îmbunătățire a infrastructurii comunale.

Articolul precedentTragedie în Războiul din Israel: Un Român cu Dublă Cetățenie a Pierit în Linea Frontului
Articolul următorPerformanțe Remarcabile în Competițiile de Atletism pentru Copii și Juniori U16

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.