Acasă Evenimente Angajații Societății de Transport Public Timișoara (STPT) Primesc Cursuri de Prim Ajutor...

Angajații Societății de Transport Public Timișoara (STPT) Primesc Cursuri de Prim Ajutor pentru a Salva Vieți

160
0

 

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a făcut un pas important în asigurarea siguranței angajaților și a pasagerilor săi prin organizarea unor cursuri de prim ajutor. Inițiativa a fost desfășurată în parteneriat cu Asociația Lions Timișoara Bastion, în colaborare cu Secția Clinică Universitară de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Asociația “Echipa de Urgențe” în cadrul proiectului intitulat “SALVĂM VIEȚI ÎN MIȘCARE.”

Un număr impresionant de 30 de colegi din diverse departamente ale STPT, precum Transport Auto, Troleibuze, Tramvaie, Serviciul de Transport pentru Persoane cu Dizabilități și echipele de control au participat activ la aceste cursuri. Acestea au acoperit atât aspectele teoretice, cât și cele practice ale acordării primului ajutor, punând accent pe importanța prevenirii stopului cardiorespirator și inițierii imediate a manevrelor de resuscitare cardiopulmonară, esențiale în cazuri de urgență medicală.

Scopul acestor instruiri a fost de a crește gradul de conștientizare al participanților cu privire la importanța intervențiilor prompte în situații de urgență medicală. De asemenea, aceste cursuri au avut menirea de a dezvolta capacitățile angajaților STPT în furnizarea primului ajutor atunci când este necesar.

Eforturile STPT și partenerilor săi pentru a pregăti angajații în acordarea primului ajutor au fost întâmpinate cu răbdare și entuziasm de către echipele medicale din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara. De asemenea, Asociația Lions Timișoara Bastion a jucat un rol esențial în susținerea și implementarea cu succes a acestui proiect important.

Angajații STPT merită felicitări pentru responsabilitatea și interesul pe care l-au manifestat pe parcursul acestor cursuri. Chiar dacă ne dorim să nu fim puși în situația de a aplica cunoștințele dobândite, pregătirea în primul ajutor asigură că STPT este gata să acționeze prompt și eficient în caz de urgență medicală, oferind un nivel sporit de siguranță pentru pasageri și comunitatea în ansamblu.

Articolul precedentAlin Nica, Președintele CJ Timiș, este prezent la Parlamentul European
Articolul următorDaniel Lazăr – Polițistul care Inspira prin Dedicare și Determinare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.