Acasă Evenimente Alin Nica, Președintele CJ Timiș, este prezent la Parlamentul European

Alin Nica, Președintele CJ Timiș, este prezent la Parlamentul European

259
0

Vezi Video >>>>> https://fb.watch/nzVp6OCdWN/  by PETRE IRIMUS

 

Într-o mișcare semnificativă, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost prezent la Bruxelles la Parlamentul European pentru a participa la plenara comitetului European a Regiunilor în cadrul Săptămânii Europene a Orașelor. Această prezență a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru a aduce perspectivele și preocupările regiunii Timiș pe scena europeană.

Comitetul European a Regiunilor (CoR) reprezintă o platformă crucială pentru dezbaterea și promovarea nevoilor și aspirațiilor la nivel regional și local în cadrul Uniunii Europene. În contextul Săptămânii Europene a Orașelor, Alin Nica a adus la Bruxelles vocile și perspectivele comunității din județul Timiș.

Participarea președintelui CJ Timiș la această reuniune europeană subliniază angajamentul continuu al autorităților locale de a contribui la discuțiile și deciziile europene care afectează direct regiunea lor. Acest eveniment a oferit oportunitatea pentru a aborda chestiuni specifice regiunii Timiș și pentru a consolida colaborarea cu alte regiuni europene.

Astfel, Alin Nica și echipa sa au fost în măsură să împărtășească experiențele și nevoile județului Timiș în cadrul unei platforme europene relevante, contribuind astfel la procesul de luare a deciziilor și la definirea politicilor la nivel european. Prin această participare activă la Săptămâna Europeană a Orașelor, președintele CJ Timiș a arătat că regiunea sa este deschisă la colaborare și că lucrează pentru binele locuitorilor săi, dar și pentru viitorul european.

Articolul precedentPerformanțe Remarcabile în Competițiile de Atletism pentru Copii și Juniori U16
Articolul următorAngajații Societății de Transport Public Timișoara (STPT) Primesc Cursuri de Prim Ajutor pentru a Salva Vieți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.