Acasă Evenimente Primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a făcut o serie de vizite la...

Primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a făcut o serie de vizite la șantierul de reabilitare a Căminului din Grabaț

116
0

 

Primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a făcut o serie de vizite la șantierul de reabilitare a Căminului din Grabaț pentru a monitoriza evoluția lucrărilor. Într-o serie de zile consecutive, acesta a observat progrese semnificative în ceea ce privește montarea structurii de rezistență a acoperișului, o etapă crucială pentru acest proiect de modernizare.

Cu toate acestea, primarul a subliniat și aspectele cu care s-a declarat nemulțumit. Printre acestea se numără întârzierea în împrejmuirea șantierului, o problemă care ar fi trebuit să fie gestionată de constructor fără a fi necesară intervenția primarului. Ilie Suciu a subliniat că a discutat cu constructorul cu privire la aceste probleme și și-a exprimat nemulțumirea legată de pauza în derularea lucrărilor.

La o întâlnire recentă la primărie, primarul a adus în discuție aceste chestiuni cu constructorul, subliniind că blocajul în derularea lucrării se datorează unor motive legate de terți și comenzi care nu au fost onorate. Cu toate acestea, acesta a rămas încrezător că după finalizarea montării acoperișului, mobilizarea va crește și lucrările vor progresa mai rapid.

Proiectul de “Modernizare și dotare Cămin cultural localitatea Grabaț, Comuna Lenauheim, județul Timiș” este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene prin PNDR – Submăsura 7.6, în cuantum de 2.071.392,70 lei. Acest proiect are un impact semnificativ asupra comunității locale, oferind o infrastructură modernizată pentru evenimente culturale și comunitare.

Primarul Ilie Suciu rămâne vigilent în ceea ce privește această inițiativă importantă și se așteaptă ca, odată cu finalizarea acoperișului, să se înregistreze o accelerare a lucrărilor, pentru a aduce beneficii cât mai curând comunității locale din Grabaț.

Articolul precedentPrimarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, a anunțat cu entuziasm lansarea unei serii de întâlniri deschise cu cetățenii
Articolul următorBrian Filimon face SENZAȚIE la naționala primarilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.