Acasă Evenimente Primarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, a anunțat cu entuziasm lansarea unei serii...

Primarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, a anunțat cu entuziasm lansarea unei serii de întâlniri deschise cu cetățenii

99
0

 

Începem întâlnirile cu cetățenii!

Primarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, a anunțat cu entuziasm lansarea unei serii de întâlniri deschise cu cetățenii, menite să promoveze comunicarea și colaborarea strânsă între administrație și locuitori.

Aceste întâlniri, care se vor desfășura pe zone, sunt o oportunitate pentru toți locuitorii comunei Giroc și Chișoza să fie bine informați și să poată participa la procesul de consultare pentru problemele locale. Primul astfel de eveniment va avea loc marți, la ora 19:00, la intersecția dintre Satul Bătrân și Bicaz, și se adresează în mod special locuitorilor comunei Giroc.

În contextul actual, în care comunicarea directă între autorități și cetățeni joacă un rol crucial în dezvoltarea comunității, aceste întâlniri reprezintă o inițiativă salutară. Prin intermediul lor, cetățenii vor putea să își exprime opiniile, să ridice întrebări sau preocupări, și să afle mai multe despre planurile și proiectele locale.

Primarul Dan Vîrtosu a subliniat importanța acestor întâlniri, menționând că dorința administrației locale este de a lucra în strânsă colaborare cu comunitatea pentru a face Giroc și Chișoza locuri mai bune în care să trăiască. Aceasta reprezintă o ocazie de a consolida relațiile dintre autorități și cetățeni, oferindu-le acestora o voce în cadrul proceselor decizionale.

Evenimentul din țară va marca începutul acestei inițiative și, cu siguranță, va fi urmat de mai multe astfel de întâlniri în diverse zone ale comunei. Invitația este deschisă pentru toți cei interesați, așa că locuitorii Girocului și Chișozei sunt încurajați să participe și să se implice activ în construirea viitorului local. Prin aceste întâlniri, se deschide calea pentru o comunitate mai informată, implicată și conectată.

Articolul precedentPregătire Intensivă a Pompierilor Militari Timișeni în Exerciții de Urgență
Articolul următorPrimarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a făcut o serie de vizite la șantierul de reabilitare a Căminului din Grabaț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.