Acasă Sport Fitness Festival aduce la Iulius Town competiții sportive de anvergură în domeniul...

Fitness Festival aduce la Iulius Town competiții sportive de anvergură în domeniul culturismului și al fitness-ului

65
0

 

Timișoara devine capitala culturismului și fitness-ului din România, în 7 octombrie, iar Iulius Town va fi scena unor competiții din cadrul Fitness Festival 2023, un eveniment unic, ce încurajează de la mic la mare atingerea potențialului în domeniul sportiv.

În data de 7 octombrie, Fitness Festival 2023 aduce pescena din Atriumul Iulius Town competiții dedicate culturismului și fitness-ului, ocazie de a lua parte la un maraton de întreceri caracterizate de spirit competitiv și de valoarea fair-play-ului. Evenimentele din cadrul Fitness Festival sunt organizate de Federația Română de Culturism și Fitness, cu sprijinul IFBB.

Agenda competiției include ,,Cupa României la Cadeți-Fitness Challenge”, destinată celor cu vârsta curprinsă între 6-15 ani, competiție care va începe la ora 10:30, și ,,Cupa Europeană la Fitness Challenge-Speed Fit”, unde ai posibilitatea să vezi, în premieră, începând cu ora 14:00, sportivi care ne-au reprezentat cu succes în cadrul competițiilor europene.

Poate cea mai așteptată de public, competiția Miss&Mister Fitness România 2023 va putea fi urmărită, începând cu ora 17:30, în Atriumul Iulius Town. Sportivi de performanță vor demonstra rezultatele lor, dovedite cu ajutorul programelor de antrenament și pregătirii necesare unui regim de viață eficient și sănătos. La finalul concursului, câștigătorii OVERALL vor avea parte de o surpriză, iar Federația Română de Culturism și Fitness le va asigura acestora participarea în cadrul competiției Arnold Sport Festival Europe, care va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2023, la Madrid.

Articolul precedentMoșnița Nouă pregătește terenul pentru un nou proiect de dezvoltare
Articolul următorTragedie pe DN 2: Agentul Șef Principal de Poliție Iordache George, Victima unui Accident Rutier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.