Acasă Politic Brian Filimon face SENZAȚIE la naționala primarilor!

Brian Filimon face SENZAȚIE la naționala primarilor!

270
0

 

Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, face parte dintr-un grup select de primari români și se bucură de o onoare repetată, fiind selectat din nou în “Naționala primarilor” și făcând parte din Lotul Național, alături de alți 25 de primari din întreaga țară. Această distincție este o recunoaștere a angajamentului și contribuției sale în domeniul administrației locale.

Cu mândrie și entuziasm, Brian Filimon a reprezentat România într-un turneu internațional amical desfășurat la Chișinău, la care au participat primari din 5 țări: România, Moldova, Republica Cehă, Slovacia și Ucraina. Efortul și devotamentul său s-au concretizat prin obținerea locului 1 în cadrul acestui turneu, unde a reușit să marcheze 4 goluri, aducând astfel gloria echipei sale.

Această experiență a avut o semnificație specială, pregătind terenul pentru Campionatul European din 2024. Brian Filimon este mândru să reprezinte Caraș-Severinul și zona Banat, și să aducă astfel mai multă vizibilitate și prestigiu acestei regiuni.

Pe lângă aspectele sportive, primarul de la Măureni apreciază și beneficiile colaborării cu alți primari din întreaga țară. Acest schimb de idei și experiență este valoros pentru dezvoltarea administrației locale și pentru găsirea de soluții la diverse provocări cu care se confruntă comunitățile din România.

Mesajul lui Brian Filimon se încheie cu o exprimare de încredere și bunăvoință: “Doamne ajută!” Cu astfel de lideri dedicați și angajați în administrația locală, se pot întreprinde eforturi semnificative pentru binele comunității și al întregii țări.

Articolul precedentPrimarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a făcut o serie de vizite la șantierul de reabilitare a Căminului din Grabaț
Articolul următorMoșnița Nouă pregătește terenul pentru un nou proiect de dezvoltare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.