Acasă Evenimente Tragedie în Lumea Dansului Sportiv: Vicepreședintele Federației Valentin Illeș, Victima unui Accident...

Tragedie în Lumea Dansului Sportiv: Vicepreședintele Federației Valentin Illeș, Victima unui Accident Teribil

157
0

 

 

Comunitatea dansului sportiv și-a pierdut un membru de seamă, cu suflet nobil și pasiune pentru dans. Vicepreședintele Federației de Dans Sportiv, Valentin Illeș, a decedat într-un accident de circulație de-a dreptul șocant în Ungaria.

Tragedia s-a petrecut în zona Kecskemét, când trei vehicule – un camion și două autoturisme – s-au ciocnit violent. Locul impactului nefericit a fost autostrada M5, în apropierea kilometrului 91, pe direcția spre Budapesta.

Potrivit autorităților, evenimentul tragic a avut loc după ce unul dintre autoturisme a intrat în coliziune cu parapetul interior al benzii, distrugându-l în întregime, apoi a intrat în impact cu un camion ce circula din direcția opusă. Ca urmare a acestei coliziuni devastatoare, camionul a rupt și el parapetul interior, intrând într-un alt autoturism aflat pe aceeași direcție.

Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a pierit pe loc în urma acestui accident cumplit, lăsând în urmă o uriașă golă în lumea dansului sportiv. Cu un cvartet devenit celebru și performanță remarcabilă, Illeș a contribuit masiv la dezvoltarea acestui sport în România și a învățat tinerii dansatori valori precum disciplina, pasiunea și perseverența.

„Odihna vesnică, domn profesor! Cuvintele par să fie neadecvate pentru a descrie şocul resimţit de întreaga comunitate a dansului sportiv în acest moment. Ne-am bucurat de prezența dvs., de sfaturile dvs., de prietenia dvs., şi de dansul care ne-a unit acum mai bine de două decenii… Ne-am pierdut „omul dansului”, un antrenor unic, un suflet cald, şi mai ales un iubitor al familiei!

Mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut, rămâneți întipăriți în amintirea noastră pentru totdeauna. Condoleanțe pentru familia dumneavoastră – Lumi, Didi și Darian – și multă putere în aceste momente dificile!”, a transmis una dintre fostele sale eleve, Mirtys Staici.

Tragedia este o pierdere uriașă pentru dansul sportiv din România, dar amintirea lui Valentin Illeș va trăi mereu prin toți cei cărora le-a împărtășit pasiunea pentru dans și valorile pe care le-a încurajat cu atâta ardoare.

Articolul precedentMăsuri Drastice în Controlul Unităților de Alimentație Publică din Reșița
Articolul următorNATO Constituie Comandament Regional pentru Operații Speciale în Marea Neagră: România și Bulgaria Lideri în Inițiativa Semnificativă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.