Acasă Evenimente Școala “Loga” din Timișoara, în Oglinda Performanței: Directorul Anului 2023

Școala “Loga” din Timișoara, în Oglinda Performanței: Directorul Anului 2023

122
0

 

 

Astăzi, școala “Loga” din Timișoara a strălucit în lumina recunoașterii, ocazie cu care termenul “Loga” a resonat cu mândrie în buzele tuturor participanților la Gala Premiilor pentru Directorii Anului. Evenimentul a fost o ocazie de a sărbători excelența în învățământ și de a premia performanțele deosebite în educație.

Printre cei premiați s-au numărat și olimpicii care au obținut “Aur” la olimpiadele naționale. Petrișor Ioana Daria, care a excelat în matematică, și Muntoiu Vlad, în informatică, au fost reprezentanții tuturor elevilor excepționali. Acești tineri talentați au adus mândrie școlii “Loga” și au demonstrat că munca asiduă și pasiunea pot duce la rezultate remarcabile.

Dar succesul școlii “Loga” nu este doar rodul elevilor săi, ci și al unei echipe dedicate de profesori și coordonatori. Profesorii Daniela Filimon, Cosmin Ancuța, și Violeta Bontilă au jucat un rol esențial în pregătirea și îndrumarea elevilor către excelență. Acest efort colectiv a condus la rezultate excepționale și la transformarea școlii “Loga” într-un adevărat centru de excelență în comunitate.

Un moment deosebit de mândrie a fost atribuirea Diploma de Onoare “pentru îmbunătățirea performanței școlare atât în rândul elevilor cât și al profesorilor, transformând școala într-un pol al cunoașterii în comunitate” echipei școlii “Loga”. Această recunoaștere a contribuției semnificative aduse de această școală în promovarea excelenței educaționale în rândul elevilor și profesorilor săi.

Laureații acestor premii sunt un exemplu strălucit al efortului, pasiunii și dedicării în educație. În egală măsură, premiile sunt o dovadă a colaborării strânse între elevi, profesori și părinți. Munca depusă în încurajarea excelenței și îmbunătățirea performanțelor educaționale nu poate fi subliniată suficient.

Echipa școlii “Loga”, formată din cei 82 de profesori și membri ai personalului, continuă să inspire și să susțină viitorul promițător al elevilor săi. De asemenea, merită felicitări și recunoștință părinților pentru sprijinul și încrederea acordată.

Această recunoaștere a valorii educației nu ar fi fost posibilă fără susținerea Institutului Școlar Județean (ISJ) Timiș și angajamentul ferm pentru excelență în învățământ.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului a fost un moment special de sărbătorire a performanței în educație, iar școala “Loga” a strălucit cu mândrie ca un exemplu al excelenței educaționale. Cu pasiunea și angajamentul său, ea continuă să își inspire elevii și să modeleze viitorul învățământului din România.

Articolul precedentNATO Constituie Comandament Regional pentru Operații Speciale în Marea Neagră: România și Bulgaria Lideri în Inițiativa Semnificativă
Articolul următorServiciul pentru Imigrări Timiș: Sprijinind Comunitatea în Primele Luni ale Anului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.